- 8,752
- 2,958
- 113
Şimdi 2 korner gelirse kupon won
yunanistan takimi 2 gol atarsa kupon wona kaldik
yunanistan takimi 2 gol atarsa kupon wona kaldik
Abi kuponlara bakalım çevrim bitti yüzde 90 bundan sonra yuklenmem en azından anaparayi kurtaralım başka yerde dewam ederiz ikinfitbolu sokarsak zaten 5 k ile çıkarız diye tahmin ediyorumBjk galibiyeti ve yanina bi basket bas 1000
Valla ben artık kolay görüyorum o limitleri 20₺ ile bütün borçları kapadımbir gün olur sıkma canını 24 k kasa vardı bende bi haftada bitti ama yhine olacak
Güncel durum nedir dostAbi kuponlara bakalım çevrim bitti yüzde 90 bundan sonra yuklenmem en azından anaparayi kurtaralım başka yerde dewam ederiz ikinfitbolu sokarsak zaten 5 k ile çıkarız diye tahmin ediyorum
Ahmo basketlerle çok iyi gittik ama kadınlar yaktı bizi yoksa onun dışında güzel gittik gerek futbol gerek basket ama oda nazarlık olsunbir gün olur sıkma canını 24 k kasa vardı bende bi haftada bitti ama yhine olacak
Kalan 1Aek golll
boç olmasa insan rahat oynar borç oldudugu için hep veriyozValla ben artık kolay görüyorum o limitleri 20₺ ile bütün borçları kapadım
aynen dostAhmo basketlerle çok iyi gittik ama kadınlar yaktı bizi yoksa onun dışında güzel gittik gerek futbol gerek basket ama oda nazarlık olsun
Kral geldi çekim verip dağıtıma geçinbol şans