- 56,505
- 30,674
- 113
harbi artık kazanırız herhalde ama gedson yine yok delle artık açılsın bariO 1000 i bjk kazanira atacaktin fedo
harbi artık kazanırız herhalde ama gedson yine yok delle artık açılsın bariO 1000 i bjk kazanira atacaktin fedo
İlk cekimse belge onayı isteye bilir fedoArkadaşlar siteyi bilmiyorum çekimler geç geliyormuş kupon gelirse emeği geçen kimseyi boş geçmem gelmezse bir kaç dosta özelden ulaşırım liste bende konu açık kalacak çekim gelene kadar
dost gecen biride aynı şekil bonusu almıştı o da geç gelir demişti ama 1 saat içinde gelmişti haberin olsunArkadaşlar siteyi bilmiyorum çekimler geç geliyormuş kupon gelirse emeği geçen kimseyi boş geçmem gelmezse bir kaç dosta özelden ulaşırım liste bende konu açık kalacak çekim gelene kadar
eyvallah dayıcım buralar sana emanetOraya git sen yigidim yardima ihtiyac varmis otda
Evet ilk çekim dost bakacağız artıkİlk cekimse belge onayı isteye bilir fedo
Maç gelicekkBugün işi yeterince aksattim fırçayı yedik müdürden geleceğim arkadaşlar buralardayım
Kadro ve oyun sablonu kotu hala hata yspioharbi artık kazanırız herhalde ama gedson yine yok delle artık açılsın bari
ya aslında iyi forvette dediğin gibi yanına biri lazım mulekayla ne zman oynasalar iyi oynadık bakalım artıkKadro ve oyun sablonu kotu hala hata yspio
Cenk muleka baslicksin arkasina recmond gedson nkodou dele yap olmuyo weghortsla tek forvetle agir adam
5kToto bu hafta 15/14 e iyi verir mi sizce fikri olan?