- 9,934
- 4,561
- 113
Şansın bol olsunEvet beyler 1060 TL den bana kalan bu gerisini dostlarla paylaştık bu sefer bunu 1000 TL yapıp kira ödeme niyetindeyim olurda üstüne çıkarsam yine paylaşmaya hazırım bol şans
Şansın bol olsunEvet beyler 1060 TL den bana kalan bu gerisini dostlarla paylaştık bu sefer bunu 1000 TL yapıp kira ödeme niyetindeyim olurda üstüne çıkarsam yine paylaşmaya hazırım bol şans
Bize 1 tane yeterev çok favori dep atsın bi tane
Bolsans reisKupon 1 bol şans
Bol sanslar dostEvet beyler 1060 TL den bana kalan bu gerisini dostlarla paylaştık bu sefer bunu 1000 TL yapıp kira ödeme niyetindeyim olurda üstüne çıkarsam yine paylaşmaya hazırım bol şans
Dilerim 1650 olur dostBol şans @Federal42 Senin gönderdiğin şans parası 165 oldu
Eyvallah dost sanadabol şanslar
20 dakika sonra parasız kalacağız sende bize şans parası atarsın artıkBol şans @Federal42 Senin gönderdiğin şans parası 165 oldu
Parasi bereketli 😃Bol şans @Federal42 Senin gönderdiğin şans parası 165 oldu
Töbe de😃20 dakika sonra parasız kalacağız sende bize şans parası atarsın artık
Sana Feda olsun. Atması lazım evin20 dakika sonra parasız kalacağız sende bize şans parası atarsın artık
Ben oynadım atmassa ayıp eder ama ben malmoden bekliyorum evden degilSana Feda olsun. Atması lazım evin
Dep ilk şut gol diyorsun yaniBen oynadım atmassa ayıp eder ama ben malmoden bekliyorum evden degil
Gelir umarım dostBol şanslar benimde son maç Manchester maçı 3.5 üst katta tek kart olmayan maç yine yatıyorum. D