- 56,020
- 30,247
- 113
geçen maçını izledim kötü oynamasına ragmen yendi kadro hiç fena değilHe tamam dedim acaba site mi koymadı fark etmez maç önü basalım madem
geçen maçını izledim kötü oynamasına ragmen yendi kadro hiç fena değilHe tamam dedim acaba site mi koymadı fark etmez maç önü basalım madem
Yanına maç koymaya gerek varmı tek basayım mi ?geçen maçını izledim kötü oynamasına ragmen yendi kadro hiç fena değil
430 açık dost bilgin olsunSite sanırım link değişiyor açılsın yetisirsek basacagim
Bu arada zeki insanlar var aramızda neden 10 değil diye kesintileri katarsak 20 lira yapar dağıtım yapan arkadaşa da 70 kalsın artık1000 yaparsak 250 dağıtım 9 kişi 25
tek bence bi adım daha yaparızYanına maç koymaya gerek varmı tek basayım mi ?
9 çok dost indir onu 5 e1000 yaparsak 250 dağıtım 9 kişi 25
Efes gelırse cosar bura9 çok dost indir onu 5 e
Başkan ne maçı bu bulamadım Türkiye ligi yok eurolig yok nerde bu mac430 açık dost bilgin olsun
euroligBaşkan ne maçı bu bulamadım Türkiye ligi yok eurolig yok nerde bu mac
uluslararası ordan euroligBaşkan ne maçı bu bulamadım Türkiye ligi yok eurolig yok nerde bu mac
maç önünde varuluslararası ordan eurolig
Başkan ne maçı bu bulamadım Türkiye ligi yok eurolig yok nerde bu mac
Valla yarıyı bulamadım yarıyı kazanan ceyregide kazanır dedim bol şanseurolig
BolsansArkadaşlar retrobet sitesi yüzde yüz banous verdi cebrimsiz anapara 1.30 ve bonus 1.70 den çevrim şartı var çevrim tamamlanınca iyi bir rakam elde edersek gerekeni yaparız bol şans
dost aşağıdaydı biraz riskli oldu çünkü kötü başlarsa direkt gidiyor yarıda iyi olan kazanır her türlü ama bakalım belki bizim işimize gelirValla yarıyı bulamadım yarıyı kazanan ceyregide kazanır dedim bol şans
hadi bol şansValla yarıyı bulamadım yarıyı kazanan ceyregide kazanır dedim bol şans