- 9,481
- 7,184
- 113
Bostan yere uğraşmayın mail soruyor mailleri kontrol ediyor bostan yere uğraşmayınBana yazdi nur kisa ssure icinde donus saglanacaktir diye🤭
Mail de yatirimsiz yaziyor ozel davet maili gelmis ki adamayatırımsız yazmışsın da yatırım şartlı bu ağa bosuna üye yapıosun.
Ekli dosyayı görüntüle 387274
Yüzde yüz katılıyorum 😀Yemin ediyorum şu forumda aklı başında okuduğunu anlayan kişi sayısı 10 parmağı geçmez. Herif gelen maili paylaşmış nura yazın demiş numara bırakmış oraya hala biri çıkıp numara nerde hani yatırımsız dı falan diye aptal aptal sorular soruyor lan olum okuyun lan okuyun Allah bile önce okuyun demiş yavvv kanser edersiniz insanı
Kanka millete iylik yaramıyor maili atıyorum ki nura wp atin alın diyeYemin ediyorum şu forumda aklı başında okuduğunu anlayan kişi sayısı 10 parmağı geçmez. Herif gelen maili paylaşmış nura yazın demiş numara bırakmış oraya hala biri çıkıp numara nerde hani yatırımsız dı falan diye aptal aptal sorular soruyor lan olum okuyun lan okuyun Allah bile önce okuyun demiş yavvv kanser edersiniz insanı
Evet bana da mail sordu eklemez buyuk ihtimalBostan yere uğraşmayın mail soruyor mailleri kontrol ediyor bostan yere uğraşmayın
İlk yerde var kankamail istiyo mailini at
Mail var ilk yerdeEvet bana da mail sordu eklemez buyuk ihtimal
senin gmail adresini istiyoMail var ilk yerde
ABi onun mail adresini sen napcan kznzkznzkzkzzsenin gmail adresini istiyo
Sen onun gmail adresiyle 2.kez bonusu alacağını mı zannediyorsun. Alırsan ya o nur gerizekalı yada böyle sitenin ben te agsenin gmail adresini istiyo
Kanka salla bı tane bunu at alsenin gmail adresini istiyo
kadın kontrol edicekmis ona göreA
ABi onun mail adresini sen napcan kznzkznzkzkzz
HAHAHAHAHAHAHAHASen onun gmail adresiyle 2.kez bonusu alacağını mı zannediyorsun. Alırsan ya o nur gerizekalı yada böyle sitenin ben te ag
Ahahahahahaha kanka millet çıldırmıs yemin ederim mailini at diyo 😁😁😁😁wtsvwvsA
ABi onun mail adresini sen napcan kznzkznzkzkzz
Abi onun maili o kullandı sen kendi üye olduğun maili yaz ya tutarsaaa zkxhzkznkzkzkadın kontrol edicekmis ona göre