Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Felixbet 50 TL Deneme Bonusu Yatırımsız

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,481
7,184
113
yatırımsız yazmışsın da yatırım şartlı bu ağa bosuna üye yapıosun.
Adsız.jpg

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
Vatsaptan yazmayın saat 8 den sonra ekleme yapmıyor. 12 de yazın yarın

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
Yemin ediyorum şu forumda aklı başında okuduğunu anlayan kişi sayısı 10 parmağı geçmez. Herif gelen maili paylaşmış nura yazın demiş numara bırakmış oraya hala biri çıkıp numara nerde hani yatırımsız dı falan diye aptal aptal sorular soruyor lan olum okuyun lan okuyun Allah bile önce okuyun demiş yavvv kanser edersiniz insanı

Waldorf14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
250
63
Yemin ediyorum şu forumda aklı başında okuduğunu anlayan kişi sayısı 10 parmağı geçmez. Herif gelen maili paylaşmış nura yazın demiş numara bırakmış oraya hala biri çıkıp numara nerde hani yatırımsız dı falan diye aptal aptal sorular soruyor lan olum okuyun lan okuyun Allah bile önce okuyun demiş yavvv kanser edersiniz insanı
Yüzde yüz katılıyorum 😀

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Kanka millete iylik yaramıyor maili atıyorum ki nura wp atin alın diye

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
287
63
Deneme bonusu konusumu IQ testimi belli değil deli deli sorular lxnzkznzkzjzj