- 2,017
- 860
- 113
Ne yaptin ne yaptin 🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂Ben ekonomisiktim
Ne yaptin ne yaptin 🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂Ben ekonomisiktim
Ben hep doğru cinsiyet ve kendi fotomu koyarım mahrum mu kalsın insanlar benden di mi dostSanalda belli olmuyo rumuz foto bunlar boş
kuran Çarpsın sensin Allah razı olsun thailandda keşişlerde bulamadığım yanıtı burda sende buldum , memleket nereDost sktr et kaymak kışın 17 yaşında vanlı esmer çocuğun gtne tepsiyi koyup takla ata ata arabalarından altından geçip ölmeden kaynası
Dost sen iyi değilsin sahurunu yap niyet al kötü niyerden arın uyu sabah ola hayr olaBen ekonomisiktim
EkonomisiktimNe yaptin ne yaptin 🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂
Yok kral ben subliminaldeyimDost sen iyi değilsin sahurunu yap niyet al kötü niyerden arın uyu sabah ola hayr ola
Zonguldak agamkuran Çarpsın sensin Allah razı olsun thailandda keşişlerde bulamadığım yanıtı burda sende buldum , memleket nere
Senin fotoda cok tatli dikkat et taciz yeme dost 😊Ben hep doğru cinsiyet ve kendi fotomu koyarım mahrum mu kalsın insanlar benden di mi dost
He ya benim çocukluk fotosu o , sağol dostSenin fotoda cok tatli dikkat et taciz yeme dost 😊
"Evlenin... İyi bir eş bulursaniz mutlu, bulamazsanız filozof olursunuz" demiş üstad vaziyet hepiniz filozof adayisiniz
Konu ismini değiştirsem mi asıl sorunumuz paten degil çünkü gizli örgütümüz deşifre olmasın diye böyle yaptımİste tamda burada başladı bizim hikayemiz
İyi gecelerNeyse beyler vakit tamam sizi terk ediyorum bütün alikanlardan öteye ) geceniz güzel bahtiniz güzel bahsiniz güzel olsun
Ben böyleNeyse beyler vakit tamam sizi terk ediyorum bütün alikanlardan öteye ) geceniz güzel bahtiniz güzel bahsiniz güzel olsun
Sende mi kayı boyundansın dost ))Ben ekonomisiktim
Yok yok kafana göre takıl sen burası bizim kimse ellemez bizi içinde bonus geçmedikçeKonu ismini değiştirsem mi asıl sorunumuz paten degil çünkü gizli örgütümüz deşifre olmasın diye böyle yaptım
Yok dost ben süLale pardon lale* devrinden geliyorum konuyaBen böyle
Sende mi kayı boyundansın dost ))
Bu konu kendi kendini açtı dost zorla açtı meğer senin kısmetineymiş .. işler iyice karmaşık bir hal alıyordu..Aradığım konuyu yerde ararken gökte buldum haydi saçmalayalım
Karmaşa severiz dost provakasyoncular araya karışmadıkçaBu konu kendi kendini açtı dost zorla açtı meğer senin kısmetineymiş .. işler iyice karmaşık bir hal alıyordu..