- 71,302
- 43,839
- 113
13 ümden bu yana kaymadığım zaman aralığı çok az dost@dost kaymayı biliyon mu.bilmiyosan ogretiyor hocalar
13 ümden bu yana kaymadığım zaman aralığı çok az dost@dost kaymayı biliyon mu.bilmiyosan ogretiyor hocalar
Eyvah bonus dedin ama yaa , benden bu kadar bu konu amacını aştı dostlar iyiceYok yok kafana göre takıl sen burası bizim kimse ellemez bizi içinde bonus geçmedikçe
O sihirli kelimeyi kulknamyacaktinEyvah bonus dedin ama yaa , benden bu kadar bu konu amacını aştı dostlar iyice
En garip alışkanlığın nedir agamEyvah bonus dedin ama yaa , benden bu kadar bu konu amacını aştı dostlar iyice
Ben de profesyonel çekimleri izlemeyi sevmiyorum dost doğal olanlar daha güzel bence beğendiklerimi tekrarlarım da arada , sanatı seviyorumBöyle aynı şeyi defalarca izlemeyi sevmem ama nedense cem Yılmaz ın tüm gösterilerini başa sarıp kulaklığı takıp dinlerken uyumak gibi lanet bir alışkanlığım var
Biraz öyle oldu kralımNerde bir vıttırıvızık konu var @dost orda
Yinemi darlandin dost
Ben de felsefik konuştuğumu zannedip saçmalamayı seviyorum bence yeni bir ‘’-ist” eki alacak akım yaratmış olabilirim mavicilerden değilimBen de profesyonel çekimleri izlemeyi sevmiyorum dost doğal olanlar daha güzel bence beğendiklerimi tekrarlarım da arada , sanatı seviyorum
Dost konumuzun ağırlığı büyük lütfen vittirvizik nedirNerde bir vıttırıvızık konu var @dost orda
Yinemi darlandin dost
Amatör severiz agamBen de profesyonel çekimleri izlemeyi sevmiyorum dost doğal olanlar daha güzel bence beğendiklerimi tekrarlarım da arada , sanatı seviyorum
Evet ne hikaye amaİste tamda burada başladı bizim hikayemiz
Aynada kendime kızıyorum bazen harbiden ağza alınmayacak şeker söylüyorum o sanırım şuan aklıma o geldi ama az düşünsem güzel bi liste çıkarEn garip alışkanlığın nedir agam
Adam işi .kusursuz güzellik itici geliyor bana kuzenAmatör severiz agam
dost önceden de denk geldim insan burada az çok birbirilerinin karakterleri hakkında fikir sahibi olabiliyor..kafa yaşancak sohbet edilcek adamsın vesselam..yaş kaçtı dostBen de felsefik konuştuğumu zannedip saçmalamayı seviyorum bence yeni bir ‘’-ist” eki alacak akım yaratmış olabilirim mavicilerden değilim
İnsanlarq biraz ürkütücü geliyor . Benim de var ayna alışkanlığım eskiden daha çoktu şuan yok pek ama yine de var geceleri aniden kalkıp aynada saçımı başımı düzeltirim, dış görünüşe çok önem veren biriyim kıyafet değiştirip ayna karşısına geçtiğim bile olmuştır geçmişte geceleri. Değişik havalara giriyorum bazen psikolojik olarak zorlandığım zamanlarda çok yapıyordum bunu genelde.Aynada kendime kızıyorum bazen harbiden ağza alınmayacak şeker söylüyorum o sanırım şuan aklıma o geldi ama az düşünsem güzel bi liste çıkar
23 reisimdost önceden de denk geldim insan burada az çok birbirilerinin karakterleri hakkında fikir sahibi olabiliyor..kafa yaşancak sohbet edilcek adamsın vesselam..yaş kaçtı dost
Kesinlikle bana da cringe geliyorAdam işi .kusursuz güzellik itici geliyor bana kuzen