- 2,017
- 860
- 113
Nerde o eski bayramlar tadindayimböyle farklı bakış açıılı , yeppyenii , fıkırr fııkır ,düşünndürrrrrücü bi sorusu olan çıkmaz mı saçmalayalım az daha..
saçmalayası gelen var aranızda hissediyorum
Nerde o eski bayramlar tadindayimböyle farklı bakış açıılı , yeppyenii , fıkırr fııkır ,düşünndürrrrrücü bi sorusu olan çıkmaz mı saçmalayalım az daha..
kaç yaşında olgunlaşıp meyve veriyor bu nerde o eski bayramlar düşüncesi acaba fikrin var mı dost,o zaman yaşlandım dicem kendime benNerde o eski bayramlar tadindayim
Huzur veren insanlar aramizda yokken onemsiz hersey dostum. Muhabbet ilerlerse aranıza katilirimkaç yaşında olgunlaşıp meyve veriyor bu nerde o eski bayramlar düşüncesi acaba fikrin var mı dost,o zaman yaşlandım dicem kendime ben
Huzur veren insanlar aramizda yokken onemsiz hersey dostum. Muhabbet ilerlerse aranıza katilirim
kaç yaşında olgunlaşıp meyve veriyor bu nerde o eski bayramlar düşüncesi acaba fikrin var mı dost,o zaman yaşlandım dicem kendime ben
Yakışıklı sistem oynuyordum 3,4,5 1,2,4 takılmaca, paradoks gibi bu büyük para hevesi mesela şey diyorum içimden oynarken ‘’ ulan bi gelse de her akşam böyle tonlarca sürpriz kupon yapsam’’ parayı iade etmeye takmışım kafayı hani gelsin de geri vereyimböyle farklı bakış açıılı , yeppyenii , fıkırr fııkır ,düşünndürrrrrücü bi sorusu olan çıkmaz mı saçmalayalım az daha..
Kendi üstüne gidiyosun dost .Yakışıklı sistem oynuyordum 3,4,5 1,2,4 takılmaca, paradoks gibi bu büyük para hevesi mesela şey diyorum içimden oynarken ‘’ ulan bi gelse de her akşam böyle tonlarca sürpriz kupon yapsam’’ parayı iade etmeye takmışım kafayı hani gelsin de geri vereyim
Eğer geceden sabaha ölmediysen 1 gün daha yaslandin kardeşim.kaç yaşında olgunlaşıp meyve veriyor bu nerde o eski bayramlar düşüncesi acaba fikrin var mı dost,o zaman yaşlandım dicem kendime ben
Aynen dimi güzel bi kazanç sağlayıp farklı opsiyonlarla geri vermek kadar keyifli başka ne olabilirki..işte benim çevrem işte benim dostlarım böyle olmalıYakışıklı sistem oynuyordum 3,4,5 1,2,4 takılmaca, paradoks gibi bu büyük para hevesi mesela şey diyorum içimden oynarken ‘’ ulan bi gelse de her akşam böyle tonlarca sürpriz kupon yapsam’’ parayı iade etmeye takmışım kafayı hani gelsin de geri vereyim
okuyunca irkildim dost neden şimdi böyle söyledin,bende sabahları yeni bir güne uyandım diye seviniyor günün nasıl güzellikler getireceğini düşünerek öğlen ediyordum..bu açıdan bakınca hoş olmadı günümü mahvettin dostEğer geceden sabaha ölmediysen 1 gün daha yaslandin kardeşim.
Günün bundan değil yatan kupondan mafolmadiysa sikinti etme 😉okuyunca irkildim dost neden şimdi böyle söyledin,bende sabahları yeni bir güne uyandım diye seviniyor günün nasıl güzellikler getireceğini düşünerek öğlen ediyordum..bu açıdan bakınca hoş olmadı günümü mahvettin dost
Ben bu konuya nasıl geldimokuyunca irkildim dost neden şimdi böyle söyledin,bende sabahları yeni bir güne uyandım diye seviniyor günün nasıl güzellikler getireceğini düşünerek öğlen ediyordum..bu açıdan bakınca hoş olmadı günümü mahvettin dost