Fenerbahcede dogru duzgun forvet yok kim atacak golleri bi sekilde alir maci ama 3 tane zor gibiBence de ya 2-0 ya 3-0
Bursa bu sene geçen seneden kötü kadrosu zor günler bekliyor Bursasporugeçen sene furkanın attıgı folu unuttunuzmu gencler durun yaw
necid falan geldi ya bos gecmeyız bu mac gor bakBursa bu sene geçen seneden kötü kadrosu zor günler bekliyor Bursasporu
Maç Kadıköy’de ya ondan ilgilenmiyoruz. Ben bunu hatırlıyorumNE CABUK UNUTTUNUZ
alıntıHoliganbet temmuz 31'den once uye olanların hesaplarına 25 tl freebet verdiğini açıkladı. Sisttem otomatik yüklüyormuş. Mac secince çıkıyormuş. Bol şans.
Onu herkes aldı zaten dostum. Ama yine de tşkalıntı
evet beyler dediğim gibi oldu dk. daha 30'lar da ve 2-1 wonnnnnFenerbahçe bu maçta Benfica maçını da düşünerek fazla enerji sarfetmemek için ilk yarıdan işi bitirmeye çalışacaktır ve seyircisini de arkasına alarak kendisinin seyircisi önündeki açılış maçına hızlı girer ikinci yarı skorun üstüne yatıp zamana oynayabilirler kafalar Benfica maçında olur çünkü bu yüzden size en garanti yolu söylüyorum sürpriz sevenler için ilk yarı 2,5 üst banko arayanlar için ilk yarı 1,5 üst çok yüklü rahatlıkla girebilirsiniz ilk yarı 1,5 üstüne kaçırmayın bedavadan bu oranı