- 267
- 74
- 28
İlk yarı 12 sayı önde bitirdi çıktı tahminim
Başta şöylemiştim doğrumu1.ç csk
2.ç csk
3.ç fb
4.ç fb
Fenerbahçe adamın a.m.k hey heyEn büyuk erzurum
Bu kapak ' ın ne anlama geldigini bilseniz yapmazdınız herhalde?
Kesin yenilseydi , ben demiştim diyecektiniz. Sizin köyde kapağın anlamı farklı olabilir de , bizim köyde ki bildiğim kadarıyla koydumBu kapak ' ın ne anlama geldigini bilseniz yapmazdınız herhalde?
Birde buna Totem derler O kapagin ne anlama geldigini ogrendikten sonra koyun boyle yerlere
Yok yok o dediginizi yapmaya yasim musait değil neuchatelleri monacolari yasamis adamiz .Kesin yenilseydi , ben demiştim diyecektiniz. Sizin köyde kapağın anlamı farklı olabilir de , bizim köyde ki bildiğim kadarıyla koydum
tebriklerEkli dosyayı görüntüle 16961
✔Fenerbahçe genellikle ilk çeyrek baskılı başlayıp , ikinci çeyrekleri kendi kalibresinde ki takımlara veriyor. En iyi oynadığı çeyrekte hep 3.Çeyrekler.
Tahminim ;
Çeyrek
1.Çeyrek ✔ Fenerbahçe
2.Çeyrek ✔ CSKA
3.Çeyrek ✔ Fenerbahçe
4.Çeyrek ✔ CSKA
İlk Yarı & Maç Sonucu
İlk Yarı- CSKA / MS -Fenerbahçe
Maç Sonucu
W1 - Fenerbahçe
NBA a koy çoğu takımı yener. Hele Atalanta , Chigago yu falan poşet eder bence Golden i sallar yıkamaz belki ama , acı hatıralar bırakırFutbolu kötü olsada basketbolu çok iyi
Bende Cska +5.5 almıştım o da geldi kazananlara tebrikler
Şimdi hangi mantikla soyluyorsun ?Daha ilk çeyrek 11 sayı önde cska.bu mantıkla söylüyorum
Reis yani orası basketbolun kalbi orası muamma bellide olmaz yaniters takım sonuçta özellikle şu 3.periyotları fena bu nasıl bir savunmadır pes utah jazz gibiNBA a koy çoğu takımı yener. Hele Atalanta , Chigago yu falan poşet eder bence Golden i sallar yıkamaz belki ama , acı hatıralar bırakır