- 1,166
- 447
- 83
Skor 1.2Modum dm attim size bakar misiniz rica etsem
Skor 1.2Modum dm attim size bakar misiniz rica etsem
Her zamanTokatlariz
1/2
cimbomFenerbahçe inş
Dostluk kazansın hakem inşallah iyi olur ebedi rekabet ebedi dostluk fb gs olmasaa ligin tadı yok beyler bir gs olarak söylüyorum fb iyiki var
Dostum gs li olarak söylüyorum derbi zor ama son 2 senedir gs Kadıköy'de fb yenmeyi başardı ancak 2 haftadır gs hedef şaşırtma yapıyor diye düşünüyorumArkadaşlar muhabbet edelim diye açtım. GS maçlarını son 2 3 hafta takip ettim, derbi de bu şekilde çıkarsa FB tabiri caizse perişan eder. Sizin görüşünüz ne objektif olarak?
Ama sunuda soyliyim fb gs bu ligin iki baba takımıArkadaşlar muhabbet edelim diye açtım. GS maçlarını son 2 3 hafta takip ettim, derbi de bu şekilde çıkarsa FB tabiri caizse perişan eder. Sizin görüşünüz ne objektif olarak?
Penaltı olur muTokatlariz
1/2
Olur dost kırmızıda çıkarPenaltı olur mu
Dostum gs li olarak söylüyorum derbi zor ama son 2 senedir gs Kadıköy'de fb yenmeyi başardı ancak 2 haftadır gs hedef şaşırtma yapıyor diye düşünüyorum
Valla derbi tabii farklı olur fakat GS 2. Yarıyı kaldıramıyor, FB de bilakis yarım saat daha koysan koşacak duruma gelmiş, bence bu maçın kazananı fizik gücü ve kondisyon olacakDostum gs li olarak söylüyorum derbi zor ama son 2 senedir gs Kadıköy'de fb yenmeyi başardı ancak 2 haftadır gs hedef şaşırtma yapıyor diye düşünüyorum
Tam maçı at 5 kPenaltı olur mu
Kendi cavusunumu gardasimTokatlariz
1/2