Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Kim Kazanır?

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    148
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
815
113
Arkadaşlar muhabbet edelim diye açtım. GS maçlarını son 2 3 hafta takip ettim, derbi de bu şekilde çıkarsa FB tabiri caizse perişan eder. Sizin görüşünüz ne objektif olarak?

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Arkadaşlar muhabbet edelim diye açtım. GS maçlarını son 2 3 hafta takip ettim, derbi de bu şekilde çıkarsa FB tabiri caizse perişan eder. Sizin görüşünüz ne objektif olarak?
Dostum gs li olarak söylüyorum derbi zor ama son 2 senedir gs Kadıköy'de fb yenmeyi başardı ancak 2 haftadır gs hedef şaşırtma yapıyor diye düşünüyorum

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Ama sunuda soyliyim fb gs bu ligin iki baba takımı

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
bu adam neden sürekli ağlıyor

🗣 Okan Buruk: "Fenerbahçe 5 gün dinlenecek bizden 1 gün önce oynadılar. Biz 4 gün dinleneceğiz."

2D8F8648-39AB-468B-92E6-A66197FD31A5.jpeg

Nur2461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
984
96
28
Galatasarayla Hakem Çarpisir kazanan Fener olur.

Ne olacak baska.

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Fenerliyim seyirci faktörüyle kazanırız.Bu hafta rekabet çok kızıştı seyirci faktörü artık çok önemli.Ayrica bizimkiler gününde olursa 2-3 farkla da bitebilir

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
815
113
Dostum gs li olarak söylüyorum derbi zor ama son 2 senedir gs Kadıköy'de fb yenmeyi başardı ancak 2 haftadır gs hedef şaşırtma yapıyor diye düşünüyorum
Valla derbi tabii farklı olur fakat GS 2. Yarıyı kaldıramıyor, FB de bilakis yarım saat daha koysan koşacak duruma gelmiş, bence bu maçın kazananı fizik gücü ve kondisyon olacak

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,282
10,896
113
duygusallığa gerek yok kocaman bir beraberlik.
has fenerli olmama rağmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...