Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Fenerbahçe - Galatasaray Maç Sonucu Ne Olur ?

Fenerbahçe - Galatasaray Maç Sonucu Ne Olur ?

• Kullanılan toplam oy
    47

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,107
66,543
113
Şampiyonluk yolunda kim puan kaybedecek ;)

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Onyekuru gelince Gsliler türemeye başladı onyekuru olmasa Gsliler bu maçı konusmazdı bile yenilcekleri için. Neyse akşama Aslan avı var kadıköyde Ultra Hd iyi seyirler Türkiye
Fener oynadıgı oyun yok reıs sıstem sadece canerden yuruyo ıte kaka favorı olsanızda fark cok yakın 52-48 bnce

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Fener oynadıgı oyun yok reıs sıstem sadece canerden yuruyo ıte kaka favorı olsanızda fark cok yakın 52-48 bnce
Fener geçen sene daha kötüydü derbi kaybetmedi birde hem bjk hem gs hep geriden gelip berabere kaldı 2-0 dan 2-2 3-0 dan 3-3 ve kaldıkı bu macları alabılırdı bıle.Demem o ki derbilerde büyük maçlarda Fener iyi oynuyor

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Fener geçen sene daha kötüydü derbi kaybetmedi birde hem bjk hem gs hep geriden gelip berabere kaldı 2-0 dan 2-2 3-0 dan 3-3 ve kaldıkı bu macları alabılırdı bıle.Demem o ki derbilerde büyük maçlarda Fener iyi oynuyor
Valla gecen sene oyununuz vardı bu sene o yok fark o

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Valla gecen sene oyununuz vardı bu sene o yok fark o
İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun .Bu sene bjk en iyi topu oynuo da noluo bak 3ncu sıraya kadar düştü .o da ağlaya ağlaya geldıler bugune kayserı hatay maclarında bala 1 puan aldılar bu hafta antalyalı oyuncuya bedavadan kırmızı kart felan.enaızndan bız temız futbolla lideriz.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun .Bu sene bjk en iyi topu oynuo da noluo bak 3ncu sıraya kadar düştü .o da ağlaya ağlaya geldıler bugune kayserı hatay maclarında bala 1 puan aldılar bu hafta antalyalı oyuncuya bedavadan kırmızı kart felan.enaızndan bız temız futbolla lideriz.
Aksam gollu mac beklıyom ınsallah zevklı ve ıyı olanın kazanacagı mac olur

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,186
154,296
113
'İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun' bu kısma güldüm dost :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
'İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun' bu kısma güldüm dost :D

ama öyle değilmi dostum :D hangi şampiyonluklarda bir takımın ıyı oynadıgı konusuldu.şampiyon olsun kötu oynasın onemlı degıl.Şampiyonluk bu sene her 3 takım ıcınde cok onemlı maddı gelır kalkınma acısından.cunku sampiyonlar lıgınden lıgden yayın kurulusundan vs vs gelıcek paralar sampıyon takımı kaldırır şaha .Bu sene 3 takımda bu yuzden ıstıyor sampiyonlugu