- 26,792
- 26,188
- 113
Doğru demiş mohammedle onyekuru atar golleri dost
Shellac ile iddiaya girdik 0 2 bitmezse 500 tl vercek mıs kabul ettım
Shellac ile iddiaya girdik 0 2 bitmezse 500 tl vercek mıs kabul ettım
Fener oynadıgı oyun yok reıs sıstem sadece canerden yuruyo ıte kaka favorı olsanızda fark cok yakın 52-48 bnceOnyekuru gelince Gsliler türemeye başladı onyekuru olmasa Gsliler bu maçı konusmazdı bile yenilcekleri için. Neyse akşama Aslan avı var kadıköyde Ultra Hd iyi seyirler Türkiye
Fener geçen sene daha kötüydü derbi kaybetmedi birde hem bjk hem gs hep geriden gelip berabere kaldı 2-0 dan 2-2 3-0 dan 3-3 ve kaldıkı bu macları alabılırdı bıle.Demem o ki derbilerde büyük maçlarda Fener iyi oynuyorFener oynadıgı oyun yok reıs sıstem sadece canerden yuruyo ıte kaka favorı olsanızda fark cok yakın 52-48 bnce
Valla gecen sene oyununuz vardı bu sene o yok fark oFener geçen sene daha kötüydü derbi kaybetmedi birde hem bjk hem gs hep geriden gelip berabere kaldı 2-0 dan 2-2 3-0 dan 3-3 ve kaldıkı bu macları alabılırdı bıle.Demem o ki derbilerde büyük maçlarda Fener iyi oynuyor
İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun .Bu sene bjk en iyi topu oynuo da noluo bak 3ncu sıraya kadar düştü .o da ağlaya ağlaya geldıler bugune kayserı hatay maclarında bala 1 puan aldılar bu hafta antalyalı oyuncuya bedavadan kırmızı kart felan.enaızndan bız temız futbolla lideriz.Valla gecen sene oyununuz vardı bu sene o yok fark o
Aksam gollu mac beklıyom ınsallah zevklı ve ıyı olanın kazanacagı mac olurİyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun .Bu sene bjk en iyi topu oynuo da noluo bak 3ncu sıraya kadar düştü .o da ağlaya ağlaya geldıler bugune kayserı hatay maclarında bala 1 puan aldılar bu hafta antalyalı oyuncuya bedavadan kırmızı kart felan.enaızndan bız temız futbolla lideriz.
bende bol gollü bekliyorum uzun zamandır derbilerde gol patlaması olmuyor..Aksam gollu mac beklıyom ınsallah zevklı ve ıyı olanın kazanacagı mac olur
son 5 yıldır fb gs derbılerı cok zevksız umarım bugunde olmaz ınsAksam gollu mac beklıyom ınsallah zevklı ve ıyı olanın kazanacagı mac olur
Bu mac farklı olacak hıssı var bndebende bol gollü bekliyorum uzun zamandır derbilerde gol patlaması olmuyor..
Ama sonuçta derbi 0-0 bile bitebilir atar kazanır moduna giriyorlar
'İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun' bu kısma güldüm dostİyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun .Bu sene bjk en iyi topu oynuo da noluo bak 3ncu sıraya kadar düştü .o da ağlaya ağlaya geldıler bugune kayserı hatay maclarında bala 1 puan aldılar bu hafta antalyalı oyuncuya bedavadan kırmızı kart felan.enaızndan bız temız futbolla lideriz.
ilk gol gsden gelırse gollu olur ama ılk yarı sfır sıfır bıttımı o macdan daha hayır beklemebende bol gollü bekliyorum uzun zamandır derbilerde gol patlaması olmuyor..
Ama sonuçta derbi 0-0 bile bitebilir atar kazanır moduna giriyorlar
ama öyle değilmi dostum hangi şampiyonluklarda bir takımın ıyı oynadıgı konusuldu.şampiyon olsun kötu oynasın onemlı degıl.Şampiyonluk bu sene her 3 takım ıcınde cok onemlı maddı gelır kalkınma acısından.cunku sampiyonlar lıgınden lıgden yayın kurulusundan vs vs gelıcek paralar sampıyon takımı kaldırır şaha .Bu sene 3 takımda bu yuzden ıstıyor sampiyonlugu'İyi oynayana vermiyorlar puanı dostum 1-0 olsun maç bizim olsun' bu kısma güldüm dost
Pilav üstü kuru atamadı oda atsa nokta atışıDoğru demiş mohammedle onyekuru atar golleri dost