- 727
- 792
- 93
Link var mı dostKankam tokyobet üyeliğin var mı 😊
Kanka bak google amcadan yoksa bana dönüş yap 1k ekleticemLink var mı dost
Günaydın can ridom bildirimi unutmaayalimLink var mı dost
Dikkat çekerim ligin üstünde young boys yahut lille ayarında değil saygilarSon yılların en çekişmeli , seyir zevki yüksek, en az 2,5 gol barajının aşılacağı bir derbi olacaktır. İki takımında mevcut kadroları Türkiye liginin çok üzerinde.
Dünyanın çoğu yerinde takip edilecek bu maçın hakkını vererek oynamaları temennisi ile Fenerbahçem kazansın istiyorum.
Selamünaleyküm vari üyelik oraya ya
Varmış dostKanka bak google amcadan yoksa bana dönüş yap 1k ekleticem
Ulan be 😂Varmış dost
Kanka bonus kullanıp kullanmaman önemliVarmış dost
Üyelik var ise kullanmışımdir dostKanka bonus kullanıp kullanmaman önemli
Mourinho bu tip maçların kilit adamı.Fenerbahçe liyim ama.Gs yener.devre arası Mourinho gider.camasir makinası yapan dan başkan.spikerden as başkan olmaz.Aziz Yıldırım çok arar fb
Geçen sene Kadıköyde Gs yi yensek şampiyon olurduk. İsmail efendi geçen sene Kadıköyde 90+3 te oyuncu değişikliği yapıyordu beraberliğe maçı kitlemek içinMourinho bu tip maçların kilit adamı.
Geçen sene ki Fenerbahçe tarihinin en iyi sezonlarından birini geçirdi. Türkiye Ligi'nde maçlar maalesef sadece sahada kazanılmıyor. Kritik yerlerde yapılan sözde hatalara bakmak lazım.Geçen sene Kadıköyde Gs yi yensek şampiyon olurduk. İsmail efendi geçen sene Kadıköyde 90+3 te oyuncu değişikliği yapıyordu beraberliğe maçı kitlemek için
Dostum eleme maçları her zaman bizim takımlar için tehlikeli olmuştur. Bunun çok basit bir nedeni var. Ligin başlangıç tarihi. Takımlar fiziki açıdan hazır olmuyor.İki takımında mevcut kadroları Türkiye liginin çok üzerinde olsa da m. yerinde avrupa takımları gelip tokatlıyor... mesela young boys...
bizim hocalardan mıdır, ülkenin havasında mı bişey var....
Her neyse, 2.5 üst olsun gerisi önemsiz :d