Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fenerbahçe Hk.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,125
113
Bir galatasaraylı olarak feneri tebrik ederim öncellikle matbetten multi aldigim oranlar yatmis olsa da fener bu fred ismail ve syzm orta sahasıyla aston ile oynamazsa finale kalır..
Ben böyle bir şey görmedim
Yamyam gibi oynadılar...
Kerem demirbay ve mertens avrupada ne kadar sönük kaldıysa febenin saydığım üçlüsü avrupada o kadar işe yarayacaktır.

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,074
113
İnş. Finalide izleriz. Bi Fenerbahçeli olarak bizde sizi tebrik ediyoruz.objektif Yorumunuz için.
Bir galatasaraylı olarak feneri tebrik ederim öncellikle matbetten multi aldigim oranlar yatmis olsa da fener bu fred ismail ve syzm orta sahasıyla aston ile oynamazsa finale kalır..
Yamyam gibi oynadılar...
Kerem demirbay ve mertens avrupada ne kadar sönük kaldıysa febenin saydığım üçlüsü avrupada o kadar işe yarayacaktır.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,125
113
İnş. Finalide izleriz. Bi Fenerbahçeli olarak bizde sizi tebrik ediyoruz.objektif Yorumunuz için.
Uefa olsa leverkusen, liverpool falan var adamı madam yaparlar. Al bizim spartayı karısı yaptı liverpool ki hafta sonu city maçları var diye asılmadılar..konferansta takım yok olur yani.

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,804
9,226
113
Kırılma anıdır fredle symanskinin gs yerine fb ye gelmesi aman Allahım dusunemıyorum tam tersi senaryoyu emeği geçenlerden Allah razı olsun özellikle fred çok başka ya

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,842
4,373
113
Yamyam gibi oynadılar...
mertens sönük mü kaldı :D Adam her maç canını dişine takıp oynadı fred gibi Galatasaray maçına çıkmamak için dümen döndürmedi mertens dediğin adam bir marka, napoli efsanesi. Pragın oyun anlayışı ile gilloisenin oyun anlayışı çok farklı. Bazı takımlar bazı takımlara hem oyun hem kadro yapısı olarak ters gelir arada kalite farkı vardı ancak noldu Prag geçti turu. Gün gelir Bayerni 45 dakika kevgire çevirirsin gün gelir Pragdan 4 yersin futbol bu. Sönük demen çok yanlış olmuş Mertens için. Bu söylediklerim Fenerbahçe'yi küçük düşürmek için değil kesinlikle, Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum güzel top oynadılar kazanmasını bildiler

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
143
43
mertens sönük mü kaldı :D Adam her maç canını dişine takıp oynadı fred gibi Galatasaray maçına çıkmamak için dümen döndürmedi mertens dediğin adam bir marka, napoli efsanesi. Pragın oyun anlayışı ile gilloisenin oyun anlayışı çok farklı. Bazı takımlar bazı takımlara hem oyun hem kadro yapısı olarak ters gelir arada kalite farkı vardı ancak noldu Prag geçti turu. Gün gelir Bayerni 45 dakika kevgire çevirirsin gün gelir Pragdan 4 yersin futbol bu. Sönük demen çok yanlış olmuş Mertens için. Bu söylediklerim Fenerbahçe'yi küçük düşürmek için değil kesinlikle, Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum güzel top oynadılar kazanmasını bildiler
Bir fenerli olarak mertens konusuna sana katılıyorum ama FRED gs maçına çıkmamak için dümen döndürdü cümlesi bir çocuğun yapacak olduğu yorumdur sadece yakıştırmadım.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,125
113
Benim gordugum bu
Gs orta sahası bomboş kaldı prag maclarinda
Fenerli oyuncularsa rakibin ensesindeydi hep
Kaldı ki pragla denk takım union
Bayern macında biz muthis oynadık
Ama ben prag ve bu macı kiyasladım.
Turkiyede tartısma kulturu olmadığı için uzatmak istemiyorum.
Yorumlamam bu kadar..

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,074
113
Uefa olsa leverkusen, liverpool falan var adamı madam yaparlar. Al bizim spartayı karısı yaptı liverpool ki hafta sonu city maçları var diye asılmadılar..konferansta takım yok olur yani.
Takım yok diyosunda konferansta bu bizim oynadigimiz union saint belcikada 24 haftadir yenilmiyor ve liderdi.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,125
113
Takım yok diyosunda konferansta bu bizim oynadigimiz union saint belcikada 24 haftadir yenilmiyor ve liderdi.
Liverppolun gectigi cumlede kurdum o tanimi. Fenerin eleyemeyecegi takim yok manasinda. Fenerle liverpool eslesse misal stada skorboard degil sayac takarsın ama burada gecersin yani urkutucu takim yok

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
83
28
Doğru gs olmadığı için konferansta takım yok . Fener yerine gs olsaydı öve öve bitiremezdınız konferans ligini . Ajax aston villa lille tabıkıde takım değil hiçbiri bı sparta prag hiç değil ....

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
940
113
Komferanstaki çoğu takım Prag'ı elek eder. Şu Ajax Villa'yı elerse o zaman görün siz 😅

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,125
113
Doğru gs olmadığı için konferansta takım yok . Fener yerine gs olsaydı öve öve bitiremezdınız konferans ligini . Ajax aston villa lille tabıkıde takım değil hiçbiri bı sparta prag hiç değil ....
Ne anlatiyorsun kardesim
Konferans ligi motivasyonu bile dusuk takimlarin
Aston yedek kadroyla oynuyor.
Tel aviv 4 atti olyye depte.
Fenerin kadrosu avrupa icin daha ideal dedim ustune ustluk.
Ortasaha ve on numara daha mucadeleci falan
Ama uefa avrupa ligi ile konferans ligi takimlari denk mi.
Takiminizi savunacaksiniz diye gene fenerli ezikliginizi disavuruyor kendinizden sogutuyorsunuz

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
809
113
Konferansı kucumseyenler, 24 yıl önce ki kupayla ovunmeye devam ediyor. Avrupa avrupadir konferansı monferansi yok bu işin. Fenerbahçe liginden kaynaklı bu kadroya sahip, Liverpool ile aynı lig de olsaydı öyle kıyaslama yapardık. Saçma sapan örnekler vermeyin oranın geliri ile tr geliri bile aynı değil. Bu arada Fenerbahçe liverpoolun şuan ki takımından daha güçlü chealse ve unitedleri sahaya gömmüş takımdır.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,125
113
Konferansı kucumseyenler, 24 yıl önce ki kupayla ovunmeye devam ediyor. Avrupa avrupadir konferansı monferansi yok bu işin. Fenerbahçe liginden kaynaklı bu kadroya sahip, Liverpool ile aynı lig de olsaydı öyle kıyaslama yapardık. Saçma sapan örnekler vermeyin oranın geliri ile tr geliri bile aynı değil. Bu arada Fenerbahçe liverpoolun şuan ki takımından daha güçlü chealse ve unitedleri sahaya gömmüş takımdır.
Eziklik nedir sorusun cevabini vermissin reis?
24 sene onceki uefa sampiyonlugu su anin sampiyonlar ligi finaline denktir.
1 galbiyet alinca g.tu bası dagittiniz gene
Kolay gelsin..

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
FB ön numara oynadı umarım finale kadar gideriz

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
809
113
Eziklik nedir sorusun cevabini vermissin reis?
24 sene onceki uefa sampiyonlugu su anin sampiyonlar ligi finaline denktir.
1 galbiyet alinca g.tu bası dagittiniz gene
Kolay gelsin..
Gotu başı dagitmadik, GS olmayinca koy ligi oluyor, Avrupa ligini Cl gibi anlatıyorsunuz. Sizin hep alginiz bu, Fenerbahçe yaptığı zaman başarı sayılmaması. Medya bile böyle, Fenerbahçe lig de kolay takımları yendi diyor, Gs yenince ucan kaçan oluyor, GS sanki lig de City realle oynuyormuş gibi. Normaldir yani.

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,304
8,529
113
Bu skor süpriz oldu bir GS’li olarak Fenerbahçe ‘yi tebrik ederim hata yapmadı ancak defansa saklanmak yerine daha cesur olabilirdi sahada gene de iyi sonuç gidebildiği yere kadar gider umarım puan lazım

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
83
28
Ne anlatiyorsun kardesim
Konferans ligi motivasyonu bile dusuk takimlarin
Aston yedek kadroyla oynuyor.
Tel aviv 4 atti olyye depte.
Fenerin kadrosu avrupa icin daha ideal dedim ustune ustluk.
Ortasaha ve on numara daha mucadeleci falan
Ama uefa avrupa ligi ile konferans ligi takimlari denk mi.
Takiminizi savunacaksiniz diye gene fenerli ezikliginizi disavuruyor kendinizden sogutuyorsunuz
Kardeş sen boş konsysn yaptın yorumlar küçümseme üzerine . Sen küçümsüysn bnde sana dıyorum ki şuan fbnn yerınde gs olsaydı konferans ligini şampıyonlar liginden üstün tutardınız.. Fener inşallah kupayı alırsa konferans ligi şampıyonu TÜRK takımı fenerbahçe dicekler tıpkı zamanında Türk takımı galatasaray uefa kupasını aldı dedıkleri gibi.. Bilmem anlatabıldım mı ..