- 228
- 110
- 43
demiştik dayı2-2 olur gibi geldi
demiştik dayı2-2 olur gibi geldi
Cevheri Güven daha geçen açıkladı dost GFB grubu..Fenerbahçeli olduğuma utanıyorum 10 yıl şampiyon olamamış kulübün başkanını yollayamıyor bu taraftar hala görevde bu adam forvetin yok kanatlarda oynayacak adamın yok forvet arkası oynayacak adamın yok 1 tane transfer yapılmadı gerçekten çok ezik bir camiayız 10 yıl gs de şampiyon olmayan bir başkanı tutarmı gs kulübü 1 yıl şampiyon yapamayan başkan gs de yollanıyor 2 maç kötü oynayan topçu gs de kadro dışı kalıyor oynatılmıyor biz de ise kim varsa topçusuna başkanına yıllarca tolerans tanıyoruz
Gfb grubuda satılmış zaten 10 yıldır şampiyon yapamayan başkanı istifaya çağırmaya stadda maçaları yemedi yazık harbiden
Cevheri Güven daha geçen açıkladı dost GFB grubu..
Ali Koç adına komple mafyaya devredilmiş durumda..
taraftarı bastırıyorlar sicilya mafyası gibi bir ekip var gerisini sen düşün..
İlk geldiğinde söylemiştim Abdullah avcının yabancı versiyonu Roma'da at yat taktiği ile hiçbir faydası olmadı fener taraftarı 5 atsan 6 at der İsmail kartalın yarısı kadar bile zevkli top oynatmıyorMorinho ötlek bi adam skoru aldimi hic 2yi 3u zorlamiyor sonra boyle giriyor son dk cikartamiyor
yok işte artık o taraftarları göremezsin hepsini bastırıyorlar dostGfb grubuda satılmış zaten 10 yıldır şampiyon yapamayan başkanı istifaya çağırmaya stadda maçaları yemedi yazık harbiden
Floryanin kalbinden alınan adam o kolay değilŞu szymanskinin her maç 90 dakika oyunda kalması inanılır gibi değil kodumun vitaminsizi ne işe yarıyor da her maç 90 dk oynuyor aklım almıyor adam fredi çıkarıyor yine onu çıkarmıyor
İki gol atsaydin da kazansaydiniz burda gezmek yerineŞu szymanskinin her maç 90 dakika oyunda kalması inanılır gibi değil kodumun vitaminsizi ne işe yarıyor da her maç 90 dk oynuyor aklım almıyor adam fredi çıkarıyor yine onu çıkarmıyor
Daha ne yapayım girdik saldık kobrayi da işe yaramadıİki gol atsaydin da kazansaydiniz burda gezmek yerine
Hangi macti hatirlamiyorum kale cizgisinin 1 metre onundeydi kale bosdu o golu kacirmak cok zordu onuda bile kacirdi adam valla inanamadim nasil kacirdi o goluŞu szymanskinin her maç 90 dakika oyunda kalması inanılır gibi değil kodumun vitaminsizi ne işe yarıyor da her maç 90 dk oynuyor aklım almıyor adam fredi çıkarıyor yine onu çıkarmıyor