Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Ligin Flaş Ekibi Samsunspor Karşısında Galibiyet Arayacak

Sryklm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
309
63
Fenerbahçeli olduğuma utanıyorum 10 yıl şampiyon olamamış kulübün başkanını yollayamıyor bu taraftar hala görevde bu adam forvetin yok kanatlarda oynayacak adamın yok forvet arkası oynayacak adamın yok 1 tane transfer yapılmadı gerçekten çok ezik bir camiayız 10 yıl gs de şampiyon olmayan bir başkanı tutarmı gs kulübü 1 yıl şampiyon yapamayan başkan gs de yollanıyor 2 maç kötü oynayan topçu gs de kadro dışı kalıyor oynatılmıyor biz de ise kim varsa topçusuna başkanına yıllarca tolerans tanıyoruz

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
Fenerbahçeli olduğuma utanıyorum 10 yıl şampiyon olamamış kulübün başkanını yollayamıyor bu taraftar hala görevde bu adam forvetin yok kanatlarda oynayacak adamın yok forvet arkası oynayacak adamın yok 1 tane transfer yapılmadı gerçekten çok ezik bir camiayız 10 yıl gs de şampiyon olmayan bir başkanı tutarmı gs kulübü 1 yıl şampiyon yapamayan başkan gs de yollanıyor 2 maç kötü oynayan topçu gs de kadro dışı kalıyor oynatılmıyor biz de ise kim varsa topçusuna başkanına yıllarca tolerans tanıyoruz
Cevheri Güven daha geçen açıkladı dost GFB grubu..
Ali Koç adına komple mafyaya devredilmiş durumda..
taraftarı bastırıyorlar sicilya mafyası gibi bir ekip var gerisini sen düşün..

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,857
47,747
113
Morinho ötlek bi adam skoru aldimi hic 2yi 3u zorlamiyor sonra boyle giriyor son dk cikartamiyor

Sryklm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
309
63

Cevheri Güven daha geçen açıkladı dost GFB grubu..
Ali Koç adına komple mafyaya devredilmiş durumda..
taraftarı bastırıyorlar sicilya mafyası gibi bir ekip var gerisini sen düşün..
Gfb grubuda satılmış zaten 10 yıldır şampiyon yapamayan başkanı istifaya çağırmaya stadda maçaları yemedi yazık harbiden

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,480
113
Morinho ötlek bi adam skoru aldimi hic 2yi 3u zorlamiyor sonra boyle giriyor son dk cikartamiyor
İlk geldiğinde söylemiştim Abdullah avcının yabancı versiyonu Roma'da at yat taktiği ile hiçbir faydası olmadı fener taraftarı 5 atsan 6 at der İsmail kartalın yarısı kadar bile zevkli top oynatmıyor

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
Gfb grubuda satılmış zaten 10 yıldır şampiyon yapamayan başkanı istifaya çağırmaya stadda maçaları yemedi yazık harbiden
yok işte artık o taraftarları göremezsin hepsini bastırıyorlar dost
istifa diyenleri anında susturuyorlar ya da dövüyorlar çok ilginç..

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
719
113
Mou başarıya doymuş adam ben şahsi fikrim Jose nin ne fb umrunda ne şampiyonluk öyle takılıyor işte

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Şu szymanskinin her maç 90 dakika oyunda kalması inanılır gibi değil kodumun vitaminsizi ne işe yarıyor da her maç 90 dk oynuyor aklım almıyor adam fredi çıkarıyor yine onu çıkarmıyor

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
719
113
Şu szymanskinin her maç 90 dakika oyunda kalması inanılır gibi değil kodumun vitaminsizi ne işe yarıyor da her maç 90 dk oynuyor aklım almıyor adam fredi çıkarıyor yine onu çıkarmıyor
Floryanin kalbinden alınan adam o kolay değil

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,857
47,747
113
Hangi macti hatirlamiyorum kale cizgisinin 1 metre onundeydi kale bosdu o golu kacirmak cok zordu onuda bile kacirdi adam valla inanamadim nasil kacirdi o golu