- 9,201
- 4,740
- 113
İnan feneri çok kıskanıyorum 15 yıldır ligi supurduler avrupada ise ucuyorlarzico ya b.k atma sebebin ne anlayamadım adam gayet başarılıydı yoksa kıskançlık mı
İnan feneri çok kıskanıyorum 15 yıldır ligi supurduler avrupada ise ucuyorlarzico ya b.k atma sebebin ne anlayamadım adam gayet başarılıydı yoksa kıskançlık mı
fbyi kıskanıyon demedimki zico dan bahsettimİnan feneri çok kıskanıyorum 15 yıldır ligi supurduler avrupada ise ucuyorlar
Tek yanlışı yokSana tek cevabım futbol tanrısı jesus her parası olan adammi aziz Yıldırım sözü ile olan transfer insan biraz utanır git çonteyi getir ok diyelim ne yaptığını bilmeyen zengin çocuğu görüyoruz ne yaptıklarını çok ta ........ kime aldıysalar 100 tl sana vereyim uza
Yanlış anladım dost Beşiktaş çok canımı sıkıyor ölü toprağı serilmiş yönetimde bütün rezil yöneticiler Beşiktaş tamı ya Fikret ayrı tutuyorum adam o adamfbyi kıskanıyon demedimki zico dan bahsettim
Bu senede havluyu attik bile sokam kafalarinaVizyon dedik 204 ülkede kapısı var dedik getirdiği hocaya bak @butragueno
Cenkle sözleşme yenilenir no name fırsat transferi gelir rosi dönmez onur bulutla devam vsBu senede havluyu attik bile sokam kafalarina
La zaten fb bu kadronun ustune bir suru transfer yapacak gs şl icin zaten yapacak iyice sictik yani hocayi hic tanimiyom ne yapmis ne etmis süprizde yapamaz bence bu tür hocalar.. uzun süre kalinca ancak yapar o da zor işCenkle sözleşme yenilenir no name fırsat transferi gelir rosi dönmez onur bulutla devam vs
Fb gsde gidenler çok olurLa zaten fb bu kadronun ustune bir suru transfer yapacak gs şl icin zaten yapacak iyice sictik yani hocayi hic tanimiyom ne yapmis ne etmis süprizde yapamaz bence bu tür hocalar.. uzun süre kalinca ancak yapar o da zor iş
Olsa ne olacak yeri fazlasiyla doldurulur bu sekilde olmaz yav bizdenFb gsde gidenler çok olur