- 71,315
- 43,855
- 113
Bi Galatasaraylı olarak Avrupa Maçlarında Fenerbahçeyi destekliyorum fakat reelist olmam gerekirse skor tahminim 3 0 ya da 3 1
Fanatik fenerli olarak sagol agacım Avrupa da tek yüregiz İsmail Kartal rotasyonu farkı görücez bu aksam bende ev alır diyorum ama atarız golümüz kesin varBi Galatasaraylı olarak Avrupa Maçlarında Fenerbahçeyi destekliyorum fakat reelist olmam gerekirse skor tahminim 3 0 ya da 3 1
Evet benim tamı tamına 1 değil 2 değil 3 değil 4 kuponumda kg var 2.5 üst vs var en çok bana lazım kgFanatik fenerli olarak sagol agacım Avrupa da tek yüregiz İsmail Kartal rotasyonu farkı görücez bu aksam bende ev alır diyorum ama atarız golümüz kesin var
Bol şans cano aynı gemideyiz bende öyleEvet benim tamı tamına 1 değil 2 değil 3 değil 4 kuponumda kg var 2.5 üst vs var en çok bana lazım kg
Avrupa da yani bizim Türk takımları dahil hepsi dost inan hakem faktörü cok etkiliyor cunku Türkiye deki hakem sistemi cok kolay kararlar verilen bir sistem TUM takımlar adına ondan o baya Bi etkiGönül ister ki fener yensin ama bizim takımlar Avrupa'da Patates olup dönüyor 1 Banko gibi umarım yanıliriz
Yav sen yapma bari daha takımın adını söyleyemeyen ev alır diyo fener yenere 2k Basıldı bol şansGönül ister ki fener yensin ama bizim takımlar Avrupa'da Patates olup dönüyor 1 Banko gibi umarım yanıliriz
AGA bizimkiler stres yapmazsa panik alma ihtimalimiz var tabi ama suan ev favori kendi evindelerYav sen yapma bari daha takımın adını söyleyemeyen ev alır diyo fener yenere 2k Basıldı bol şans
Adamlar evinde Liverpoolu yenmiş ligde açık ara lider Frankfurta götten yapıştırmış hala 2 k diyor sen şimdiden kayıp bonusa tuşuna bas gülümYav sen yapma bari daha takımın adını söyleyemeyen ev alır diyo fener yenere 2k Basıldı bol şans
En fazla beraberlik olur favori mavori hikayeAGA bizimkiler stres yapmazsa panik alma ihtimalimiz var tabi ama suan ev favori kendi evindeler
Gönlümüz fenerden yana tabiki görücez dost saatler kaldı şuradaEn fazla beraberlik olur favori mavori hikaye
Basmam zaten penaltıcı konyaspor olsa feda olsun derdim ama en fazla beraberlik çıkar burdan fenerin yenileceğini düşünmüyorum gel istersen iddaya girelimAdamlar evinde Liverpoolu yenmiş ligde açık ara lider Frankfurta götten yapıştırmış hala 2 k diyor sen şimdiden kayıp bonusa tuşuna bas gülüm
NeyineBasmam zaten penaltıcı konyaspor olsa feda olsun derdim ama en fazla beraberlik çıkar burdan fenerin yenileceğini düşünmüyorum gel istersen iddaya girelim
Basmam zaten penaltıcı konyaspor olsa feda olsun derdim ama en fazla beraberlik çıkar burdan fenerin yenileceğini düşünmüyorum gel istersen iddaya girelim
Orhan vol2Neyine
2 köfte bi 2 ayran sizin ordaki fiyatlardan geçerli ne kadarsa alırım ama almayacak diye düşünmeNeyine
Dansözlerle bizim adımızı yan yana getirmesen iyiydiOrhan vol2
Bizde kimsenin hakkı kalmaz gülüm alırsın tabi 🙂2 köfte bi 2 ayran sizin ordaki fiyatlardan geçerli ne kadarsa alırım ama almayacak diye düşünme