- 21,003
- 17,308
- 113
Lille zayıf rakibine acımaz maalesef
Karakartalin cimboma acimadigi gibimiLille zayıf rakibine acımaz maalesef
Ya karakartal yatsın kalksın Nelsona dua etsin, lavuk verdi maçı birinci dakkadan. Beşiktaş gene şampiyon olamazKarakartalin cimboma acimadigi gibimi
Hicbisi yapamaz, Trabzon bu sene esecek dayıcımCok hafife aliyonuz neyse ins eler diyelim
Ama besiktas bu sene cok ayıklar diim size
young Boys da öyleLille zayıf rakibine acımaz maalesef
Trabzon bu turu Bi gecemeyebilir geçse bile sonrası daha zor Bi eslesmeHicbisi yapamaz, Trabzon bu sene esecek dayıcım
Lille de Bi cacık yok krunic oynamasın buda demektir maç 11 e 11 oynanacak buda yeterliLılle play offtan daha zor gecmesı zor bnce
Son cümleye patladımBu sezon fenerle Beşiktaş arasında gider gelir liderlik.
Galatasarayda 10 12 haftalara doğru kaos ortamı oluşur.
Sürprizi eyupten bekliyorum ligin ilk 8 haftası ilk 5 i zorlar. Sonra 12-16 arası yer bulur gibi.
Fener lillei eler.
Galatasaray Young Boysu eler ama got zoruyla.
Gruplardan hiç bir Türk çıkamaz. Ali Koç yine istifa etmez.
Lig için diom bro Avrupa'da ümidim yok hiçbir takimimizdanTrabzon bu turu Bi gecemeyebilir geçse bile sonrası daha zor Bi eslesme
öyle deme niye olmasın gruplara kalmak bile birseydir gruplarda illaki puan toplanır 10. sıraya çıkmışken enayi gibi düşmemek lazımLig için diom bro Avrupa'da ümidim yok hiçbir takimimizdan
Yav bizim hiçbir takımda şans yok ki gruplarda hep zorlu rakip gelio 😄 al bak young boys acayip kötü ama GS turu geçse bile zarzor geçecek. Avrupa'ya gidince iyice mallasiyor takimlarimizöyle deme niye olmasın gruplara kalmak bile birseydir gruplarda illaki puan toplanır 10. sıraya çıkmışken enayi gibi düşmemek lazım