Senınde zoruna gitti heralde mk cinconlusu babanız fener mk bunu neden anlamıyonuz
Senınde zoruna gitti heralde mk cinconlusu babanız fener mk bunu neden anlamıyonuz
2 gün banlısınSenınde zoruna gitti heralde mk cinconlusu babanız fener mk bunu neden anlamıyonuz
Kardeşim neden zoruma gitsin keşke hepsini paramparça etse Fenerbahçe'de bende gururlansam neyse erdem abi cvb ini vermişSenınde zoruna gitti heralde mk cinconlusu babanız fener mk bunu neden anlamıyonuz
Kardesim keske boyle salyali tiplere ilimli yaklasmak sonuc verse de sen de bosu bosuna laf anlatmamis olsan. Ama sal bunlari, ugrasma.Kardeşim neden zoruma gitsin keşke hepsini paramparça etse Fenerbahçe'de bende gururlansam neyse erdem abi cvb ini vermiş
Ben beyni olmayan bı insanla uğraşmam kardesimKardesim keske boyle salyali tiplere ilimli yaklasmak sonuc verse de sen de bosu bosuna laf anlatmamis olsan. Ama sal bunlari, ugrasma.
Pardon başkan vermiş cvbni2 gün banlısın
Salyalı senın gibi köpeklere diyolar diye biliyorum ben ama köpeklere de hakaret etcem simdi ama sen onlardan da betersin ortada sana atılan bi kemik göremedim ben niye atladın onuda bilmiyorumKardesim keske boyle salyali tiplere ilimli yaklasmak sonuc verse de sen de bosu bosuna laf anlatmamis olsan. Ama sal bunlari, ugrasma.
Senden fazla beyne sahibimdir emin ol dostum gurur duycaksan oyle tweet de dalga geçiyorlar diye gülmiyceksin hadi bakın işinizeBen beyni olmayan bı insanla uğraşmam kardesim
Ölüm cvp yazma laSenden fazla beyne sahibimdir emin ol dostum gurur duycaksan oyle tweet de dalga geçiyorlar diye gülmiyceksin hadi bakın işinize
Abi şu durumu kaldirrmisnz yoksa ben küfredicim bunaSenden fazla beyne sahibimdir emin ol dostum gurur duycaksan oyle tweet de dalga geçiyorlar diye gülmiyceksin hadi bakın işinize