- 1,487
- 944
- 113
Bir beşiktaşlı olarak geçmiş olsun fenerbahçe
galatasaraya yıllarca fetö damgası vuranların Hali ☝☝☝Zamanında kurdu niye kuramasın kimler geldi anelkalar van hoojdonk lar
Ali koç tutturmuş bi borç borç
borcum olsun ama şampiyon olayım hani 6 senedir hiçbir şampiyonluk yok
bundan sonra olacakmı bilinmez bence olamayacak
anca tff ye ve hükümete atıp tutuyor
sen şampiyon oldunda elinden mi tuttular
ona buna sallayacağına atıp tutacağına yönetimine bi bak kimleri almışsın hepsi fetöcü
Aynen kurdu. Kulübü 612 milyon euro borçla bıraktı gitti. Peki alacağı var mı. Yok tabi. Şu an hala başkan olsa kulübün borcu 1 milyar euroyu geçmişti. Ali Koç 300 milyon euro seviyelerine çekecek borcu sonra Aziz ağa gelecek gene kulübü borç batağına sokacak. Ne güzelmiş. Adam hem Livalı, Fredli Dzekolu kadrolar kuruyor hem de kulübün borcunu yarı yarıya düşürüyor. Ama nankörsünüz kusura bakma. Şımarıklık bu resmenZamanında kurdu niye kuramasın kimler geldi anelkalar van hoojdonk lar
Ali koç tutturmuş bi borç borç
borcum olsun ama şampiyon olayım hani 6 senedir hiçbir şampiyonluk yok
bundan sonra olacakmı bilinmez bence olamayacak
anca tff ye ve hükümete atıp tutuyor
sen şampiyon oldunda elinden mi tuttular
ona buna sallayacağına atıp tutacağına yönetimine bi bak kimleri almışsın hepsi fetöcü
Kesinlikle öyle ben sampiyonda yapr diyorum hatta gelmicek yildizlarida getirirSampiyon ol 75 puanla dost
Puan önemli değil.
Morinho etiket bi isim bakalım ne olacak. Lige renk katacağı kesin
Geri zekalı önümüzdeki sezon takimeksik olmayackmiHem beyin yok hem bilgi yok. 93 değil 99 demen gerekli. Puanla mı ölçeceksin başarıyı. Seneye okan 80 puanla şampiyon olursa sevinmeyecekmisin? Ya da 103 puanla ikinci olsa sevincek misin? Beyniniz yok fikriniz var
Morinho dengesiz başarıya sahip.Kesinlikle öyle ben sampiyonda yapr diyorum hatta gelmicek yildizlarida getirir
Ama İsmail kartalinda hakki yendiğini dusunuyorum
Olum Bıcakcı Ali koc mı soyluyon bunuyav varya iyi güldüm bu adamda zerre zeka beyin yok
konuşmalarından zaten hiçbir şey anlaşılmıyor
bu zekayla bu yaşa nasıl gelmiş acaba çok merak ediyorum
Aynen ilk 5/6 hafta sinyali verir yara almazsa sezon sonu efsane bir fener izleriz avrupadada baya başarı gelirMorinho dengesiz başarıya sahip.
Ya uçurur takımı ya da takım ekonomik anlamda yarra yer
Kendini fenerbahçenin üzerinde görüyorAynen kurdu. Kulübü 612 milyon euro borçla bıraktı gitti. Peki alacağı var mı. Yok tabi. Şu an hala başkan olsa kulübün borcu 1 milyar euroyu geçmişti. Ali Koç 300 milyon euro seviyelerine çekecek borcu sonra Aziz ağa gelecek gene kulübü borç batağına sokacak. Ne güzelmiş. Adam hem Livalı, Fredli Dzekolu kadrolar kuruyor hem de kulübün borcunu yarı yarıya düşürüyor. Ama nankörsünüz kusura bakma. Şımarıklık bu resmen
Derdin şampiyonluksa Aziz Yıldırım da son 4 yılında şampiyon yapamamıştı. Üstelik te kulübü borç batağına soktu ne kadar alacağı varsa da aldı
parayla satın almışlar resmen kongre üyelerinisaçmalık resmen yeniden başkan olması
sen daha teslim olmadınmıOlum Bıcakcı Ali koc mı soyluyon bunu
Senin Pp dekındekı kadar Tassak Var Bızdesen daha teslim olmadınmı
paşa kapısında seni bekliyorlar
varda niye teslim olmuyon hani hava atıyodun gidiyom diye korktunmuSenin Pp dekındekı kadar Tassak Var Bızde