Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Vitor Pereira Oldu!

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,817
2,837
113
Boş insanlar gelmeden Vitor Pereira'nın zamanın Monaco'suna elendiği için gönderildiğini hatırlatayım, Bielsa ayarında değil o yüzden tepki gelecek o ayrı.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Bu hareketinden dolayı çok sevmiştim. Bu sefer birşeyler katar umarım.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,037
47,863
113
Bu hareketinden dolayı çok sevmiştim. Bu sefer birşeyler katar umarım.

İyi posta koymuş orası takdir edilir.ama şu var yuh sana be Ali koc yuh sana be yetmez bidaha yuh hatta puh sana.bu kadar zaman bizi bunun için mi beklettin.yapacagin işin mq senin ben diyor ve . Koyuyorum

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
281
63
Arkadaşlar Ali koç dediği gibi biz onun vizyonunu anlayamayız :)

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Fenerli dostlarıma geçmiş olsun Lig TV felan alipta kanser olmayın kaçaktan izleyin bence keşke hami Mandıralı gelseydi daha az zarar verirdi takıma

osmanhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
667
243
43
Yalan değil başta şaka zannettim sonra gerçek olduğunu gördüm çok ilginç bakalım neler olacak. Başarısızlık durumunda Ali Koç çok güven kaybeder

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
Fenerli dostlarıma geçmiş olsun Lig TV felan alipta kanser olmayın kaçaktan izleyin bence keşke hami Mandıralı gelseydi daha az zarar verirdi takıma
Niye gecmis olacak? Pereira kotu mu? Yakindan takip ediyorsun herhalde cok kotulugunu gormuse benziyorsun

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
10 numara tercih kimse bosuna sacma sapan tepki göstermesin. muhtemelen adı geçen tüm hocalarla görüştüler hepsi de ya türkiye oldugu için reddetti ya da 6-7m maaş istedi.
marco silva, bilin falan gelecegine vitoru tercih ederdim.
son 10 yılda fenerbahcede en iyi istatistikleri yakalayan hocadır, 2.07 puan ortalaması tutturmus. ne oynattıgı belli en azından, erol gibi karambole gol aratmaz.
kimse o sezonki fener kadrosuna tarihin en iyi kadrosu falan demesin adamın orta saha rotasyonu yoktu 8 nosu yoktu, forvetinde müzmin sakat van persie vardı, rvp oynatmıyor diye yedi taraftar hocayı. markovic getirdiler sezonun 70%ini oynamadı sakatlıktan.
diego vardı semazen gibi adamdı, gs macında bos kaleye sut atmayıp geri pas attı adam. volkan şen de aynı sekilde bir maçta 10 pozisyona girer hepsini kaçırırdı.
o dönemki fb kadrosu sadece maliyet olarak yüksekti onun dısında leş gibi kadroydu. beşiktaş da o sezon hayvan gibi top oynadı, mario gomez, sosa falan prime dönemini yaşıyordu resmen.
adam 3 kulvarda da ilerliyordu, avrupada da 10 numara top oynatıyordu ivan bebek faciası yaşandı.
ki adamı da kovma nedeni mbappeli, bernardo silvalı monacoya elenmesi oldu ki az daha eleyecekti o monacoyu.
adam bana kanat almayın 8 no alın diye kıcını yırttı 10 no istedi adama gittiler salih uçan verdiler al sana orta saha diye, sağ bek getirdiler van der wiel diye herif 1 sezon gecmeden futbolu bıraktı.
vitor ilk sezonunda 14g 3blik aldı kadköyde, isterse 1-0 olsun isterse 2-1 olsun sonuc olarak 3puan aldı. bu sezon kadıköy kayak pistine dönmüştü.

adamın kupasız geçtigi tek takım fenerbahce, ondada taraftarın kurbanı ve beşiktaşın barça döneminin kurbanı oldu.
aziz yıldırım hocasının arkasında dursa biraz 2.sezonunda sampiyon yapardı.
umarım bu kez tam yetki verilmiştir vitora, işine karışan olmaz

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
neymiş tarihin en iyi kadrosuymus tarihin en iyi kadrosuna bak sag bek şener, müzmin sakat rvp markovic, sırf bjk inadına alınmıs ozan tufan, orta saha ikilisi topal josef, bunun neyi tarihin en iyi kadrosu djjdgjdg
adam luka milivojevic istemişti inatla, aziz gitti bjk inadı yüzünden ozanı aldı

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Niye gecmis olacak? Pereira kotu mu? Yakindan takip ediyorsun herhalde cok kotulugunu gormuse benziyorsun
Kardeş fenere geldiğinde 2.07 ortalamayla sezonu tamamlamıs 1 tane bile kupa alamamis erol bulutun ortalamasi 2 Emrenin ki 2.30 sence gerek varmiydi görende kloop löw geldi de eleştirdik sanar ilk 3 e sokamaz feneri bu adam