- 956
- 630
- 93
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira oldu!
Bizde yalan haber olmaz 😀Gerçek mi bu
Saka olmali vizyona bakkkFenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira oldu!
İyi posta koymuş orası takdir edilir.ama şu var yuh sana be Ali koc yuh sana be yetmez bidaha yuh hatta puh sana.bu kadar zaman bizi bunun için mi beklettin.yapacagin işin mq senin ben diyor ve . KoyuyorumBu hareketinden dolayı çok sevmiştim. Bu sefer birşeyler katar umarım.
Ne güveni kardeş bu sene de olamazsa gider büyük ihtimalleYalan değil başta şaka zannettim sonra gerçek olduğunu gördüm çok ilginç bakalım neler olacak. Başarısızlık durumunda Ali Koç çok güven kaybeder
Niye gecmis olacak? Pereira kotu mu? Yakindan takip ediyorsun herhalde cok kotulugunu gormuse benziyorsunFenerli dostlarıma geçmiş olsun Lig TV felan alipta kanser olmayın kaçaktan izleyin bence keşke hami Mandıralı gelseydi daha az zarar verirdi takıma
Kardeş fenere geldiğinde 2.07 ortalamayla sezonu tamamlamıs 1 tane bile kupa alamamis erol bulutun ortalamasi 2 Emrenin ki 2.30 sence gerek varmiydi görende kloop löw geldi de eleştirdik sanar ilk 3 e sokamaz feneri bu adamNiye gecmis olacak? Pereira kotu mu? Yakindan takip ediyorsun herhalde cok kotulugunu gormuse benziyorsun