Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ferdikadıoğlu | Kasa 237 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,117
1,199
113
Seni tanımam etmem,sende beni öyle,o günde konuda yazdim ama, aticagini atmışsın,oldu olucak 45 k nin hepsini atsaydi bari dedim konuda, insanlar doyumsuz o konuda ben sana hak verdim, sadece taahutun yanlış olmus yüzde 30 filan diye,millet aç gözleri doymuyor,o konunun açılması bile başlı başına rezillikti
45 k 5 k iyi dgru aslında orda sadece en başta anlaşıp snra dönüldü diye isyan etmisti

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
2,295
113
Seni tanımam etmem,sende beni öyle,o günde konuda yazdim ama, aticagini atmışsın,oldu olucak 45 k nin hepsini atsaydi bari dedim konuda, insanlar doyumsuz o konuda ben sana hak verdim, sadece taahutun yanlış olmus yüzde 30 filan diye,millet aç gözleri doymuyor,o konunun açılması bile başlı başına rezillikti
Reis işin kötüsü her şeye rağmen atacaktım 12k atacagim dedim nasil 12 ya ben hesapladim 14k atacaksin muhabbetlerine girdi bende 5k attım aç gözlü olmasa 12k alacakti zaten

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,117
1,199
113
Reis işin kötüsü her şeye rağmen atacaktım 12k atacagim dedim nasil 12 ya ben hesapladim 14k atacaksin muhabbetlerine girdi bende 5k attım aç gözlü olmasa 12k alacakti zaten
Ooo reis o da öyleyse biraz harbi bok çıkarma olmus

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,585
7,916
113
Bidaha da kendin hallet millete bulaşma,hedefe kendin ulaş, böyle suçlu oluyorsun sonra

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,585
7,916
113
Tabi öyle ama şu da var em başta anlaşılan söz verilen bisey de var diyor adam
Millet milletin parasını alıp kaçıyor, kaç yıldır forumda neler gördük,o miktara yatıp kalkip sukretsin ağa, keske bana da biri dese 45 k yap 5 k si senin diye, 14 bin diye aç gözlüluk yapip konu açıp rezil etmem kendimi

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,117
1,199
113
Neyse ya biz roll dönelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...