Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ferdinyoo / Bu Kuponu Yerler Mi ?

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,711
14,880
113
Cimri siteler piyasadan tek tek siliniyor Atlas da silindiğini görürüz en sevmediğim üç siteden biri bu yüzsüzler

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Ah be kardeşim atlasbet mi kaldi eskiden en sevdiğim sitelerdendi çok bozdular kendilerini 7 8 aydır yatırım yapmıyorum hele ki alt yapi değişti artık hiç güven vermiyor

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,480
13,954
113
Dost sadece bunlar değil faffbet Atlasbet bunlar bozdu hep
Kesinlikle katılıyorum. Bu atlasbetten geçen 2 yıl deli gibi oynuyordum. Her şeyi değişti 3 aydır girmiyorum bile. En aktif sitemdi. Öyle kural vs. hiçbirşey yoktu direk yolluyordu.
Bu site kendini toplamıştı . 30 k lık çekimler bile 3-4 dk da geliyordu . Ama bundan 5 yıl önce çok kişinin canını yaktığını da bilirim

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,317
3,806
113
Kesinlikle katılıyorum. Bu atlasbetten geçen 2 yıl deli gibi oynuyordum. Her şeyi değişti 3 aydır girmiyorum bile. En aktif sitemdi. Öyle kural vs. hiçbirşey yoktu direk yolluyordu.
Bu site kendini toplamıştı . 30 k lık çekimler bile 3-4 dk da geliyordu . Ama bundan 5 yıl önce çok kişinin canını yaktığını da bilirim
Ben atlasbeti sırf bonus eklemiyorlar diye bırakmıştım ama bayada çekimim vardı o zamanlar sonra birdaha oynamadım