- 21,480
- 13,954
- 113
Altyapı değişti salak saçma hareket yapmaya başladılar illa gönderirlerAtlasbet risk birimi dedi incelemye aldı
Altyapı değişti salak saçma hareket yapmaya başladılar illa gönderirlerAtlasbet risk birimi dedi incelemye aldı
Neyse sponsor Allah'tan sorun olmaz.abi buda ayrı dert risk birimi yani bunu kim cikarttiysa onun ben taaaAtlasbet risk birimi dedi incelemye aldı
Aynen öyle.o alt yapıda ne biçim alt yapiysa poh gibi hamminaAlt yapı değişince bozuldu bunlar
Artık değil sponsor malesefNeyse sponsor Allah'tan sorun olmaz.abi buda ayrı dert risk birimi yani bunu kim cikarttiysa onun ben taaa
Öyleydi de artık değil ben göremedim sponsorlar arasında yoksa yıllardır buraya sponsorduBu atlasbet buraya sponsor mu?
Eskiden sponsordu şu an değil. Yine de shellac belki çözer yazBu atlasbet buraya sponsor mu?
Dost sadece bunlar değil faffbet Atlasbet bunlar bozdu hepAltyapı değişti salak saçma hareket yapmaya başladılar illa gönderirler
Umarım ödemeni alırsın dost@Shellac yardım eder misin
Temsilci numarası var vereyim istersen dostBu atlasbet buraya sponsor mu?
Kesinlikle katılıyorum. Bu atlasbetten geçen 2 yıl deli gibi oynuyordum. Her şeyi değişti 3 aydır girmiyorum bile. En aktif sitemdi. Öyle kural vs. hiçbirşey yoktu direk yolluyordu.Dost sadece bunlar değil faffbet Atlasbet bunlar bozdu hep
Edemez bro.sponsor disinda hiç bı şekilde olaylara müdahil olmuyorlar@Shellac yardım eder misin
Ben de vereceğim de dm ye bakmıyorTemsilci numarası var vereyim istersen dost
Ben atlasbeti sırf bonus eklemiyorlar diye bırakmıştım ama bayada çekimim vardı o zamanlar sonra birdaha oynamadımKesinlikle katılıyorum. Bu atlasbetten geçen 2 yıl deli gibi oynuyordum. Her şeyi değişti 3 aydır girmiyorum bile. En aktif sitemdi. Öyle kural vs. hiçbirşey yoktu direk yolluyordu.
Bu site kendini toplamıştı . 30 k lık çekimler bile 3-4 dk da geliyordu . Ama bundan 5 yıl önce çok kişinin canını yaktığını da bilirim
Zaten kazancın hepsi ona bağlıBasket üçlüye sıkıntı çıkarırlar başka bşey yok