- 4,773
- 1,749
- 113
Sudan dakika 71 maç geneli 0.5 üst güzel oranı vrtavsiyeniz var mıdır arkadaşlar kupon olarak tek maç olarak ilerleyelim
Sudan dakika 71 maç geneli 0.5 üst güzel oranı vrtavsiyeniz var mıdır arkadaşlar kupon olarak tek maç olarak ilerleyelim
Noldu kardeşim gelmedi mi yeni gördüm konuyu bence tek tek yavaş yavaş ilerle yardımcı oluruz bugün full üst bekliyorum futbolda kadrolar girilsin bir garantiledi çoğu takım çünkü sakin ol halledecez ben oynamıyorım para yok sana yardımcı olacam tüm konsantre ileoha artık yani bu kadarda olmaz seri üstüne seri yemiş
dostum öncelikle bol şans. basket düşünüyorsan şuan canlıda juventus-pione maçı var ev 89,5 üstü rahat gelir.basket oynamayı düşünüyorum
hadi rast geleOLUŞTURULMA TARİHİ: 15.11.2021 20:16
Toplam Oran3.05
Tutar₺350,00
Olası kazanç₺1.067,50
Basketbol / Litvanya LKLAÇIK
BC Prienai
BC Neptunas Klaipeda
3043
CANLI 3. ÇEYREK
BahsinizOran
Toplam Sayı: üstü 155.5
1.88
Basketbol / VTB United LeagueAÇIK
Kalev/Cramo
Parma Perm
1622
CANLI 2. ÇEYREK
BahsinizOran
2. Çeyrek Sonucu: Kalev/Cramo
1.62
rus takımını karsına alman sıkıntı reis dönermi burdan bilmem ama zor..kaybettik sanırım
hepsini basmadın umarım //adamlar resmen bilerek verdi böyle bir olay yok daha bunca tarihi boyunca bu kadar berbat oynamamışlardır
yarısını basmış kuponda öyle gördümhepsini basmadın umarım //
aynen reis suan bende gördum.. her sitede warmı bilmemde bi bahren baskat maçı war saçma sapan 260 üst istiyoryarısını basmış kuponda öyle gördüm
reis tuttugun mac warsa tek tek git //9 dk da 1 tane 2lik tek attılar son 1 dkda 2 tane 3 lük atıyorlar şikeyye gel
geri kalanıda ev sahibi üst girdim oda yanarsa sıfırlarız 66.5 üst şaka gibihepsini basmadın umarım //
son oynanan bahreyn maçlarına bi bak ona göre saçma sapan de benceaynen reis suan bende gördum.. her sitede warmı bilmemde bi bahren baskat maçı war saçma sapan 260 üst istiyor
kalew üst mü ?geri kalanıda ev sahibi üst girdim oda yanarsa sıfırlarız 66.5 üst şaka gibi
Kalev/Cramo - Parma Permreis tuttugun mac warsa tek tek git //
evet olur mukalew üst mü ?
dostum keşke aynı maçı zorlamasaydın.evet olur mu
bende 57 den han aldım sus catırma sewrim böyle basketleri birde brezilya u23 bayan warson oynanan bahreyn maçlarına bi bak ona göre saçma sapan de bence