- 3,473
- 1,259
- 113
Hangi yöntem ileÇekim 15 dakika da geldi
Hangi yöntem ileÇekim 15 dakika da geldi
25 dakikadır hareket yok bende.cekim verildi gelirse soylerim
Ben çekim verdim , çekimi iptal etti , payfixle çekim talebi vermiştim , bigpayss havale ile çekim talebi vermem gerekiyormuş , tekrar talep verdim , 10 dakika oldu bekliyorum , işleme alınıyor yazıyor finans bölümünde.Arkadaşlar büyük ihtimal ödeme yapmıyor çünkü canli yardım kuyruk 80 kişi var. Haberiniz olsun çok umutlanmayin
Ben direk haval ile verdim 25 dakika önce işleme alındı yazdı ama ödeme yok. Canlı yardıma ana baba günü büyük ihtimal kimseye ödeme yapmadılar yoğunluk ondanBen çekim verdim , çekimi iptal etti , payfixle çekim talebi vermiştim , bigpayss havale ile çekim talebi vermem gerekiyormuş , tekrar talep verdim , 10 dakika oldu bekliyorum , işleme alınıyor yazıyor finans bölümünde.
Umarım yaparlar , yapsınlar da geç yapmalarına razıyız.Ben direk haval ile verdim 25 dakika önce işleme alındı yazdı ama ödeme yok. Canlı yardıma ana baba günü büyük ihtimal kimseye ödeme yapmadılar yoğunluk ondan
Tekrar kod gönder de süre bitince , kod geliyor ama geç geliyor , bana da hemen gelmedi.sms gelmiyor aq
Ödeyeceklerini sanmıyorum ama bakalımUmarım yaparlar , yapsınlar da geç yapmalarına razıyız.
Tebrikler...Cekim werildi
Kac dakikada geldiÇekim geldi