Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fibanin Yerinde Olsam Direk Diskalifiye Ederim Bu Takımı

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
1,015
113
Adamlar maçı kazanacaklar utanmasalar 🤣

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
132,5 üst dediydim geldi
edit : halen atıyorlar :p

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
1,171
113
Vaybe bu baskette gözler daha ne görecek bakalım . Bende bugun sabah cyber ligden ptladım 64.5 alt aldım 13 saniye varsı bitime 52 sayı öıkmıştı tuttu diye kupon hazırlıyordum 65 atmışlar nasıl oldu ne etti bilmiyorum ama şu cyber lige niye para yediriyorum harbi salağım

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,490
1,135
113
Ne desem bilemedim
Bir orostopolluk var
Kg yok olmus resmen

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Şu maça oynasaydım sanırım iddaa'yı bırakırdım komple. Oynayan varsa geçmiş olsun

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,151
113
Usak sportif diye takim vardi 10 sene falan once Le Mans takimina 3. Ceyrek 29-0 yenilmisti o da Avrupa maciydi hic unutmuyorum o maci
Tam hatırlamıyorum tarihini 2018-2019 falan olması lazım fransa liginde le portel gravelines gibi iki takım maç yapıyordu tam hatırlayamadım takımları ama takımlardan bir son çeyrek sayı atmadı son çeyrek skoru 10-0 gibi bir şeydi, üstüne maç uzatmaya gitti aynı takım uzatmada da sayı atmadı üstelik bu gravelinesin o dönemki maçlarına bakın her maç son çeyreğe önde girip kaybetmiş büyük şikeler dönmüş

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,151
113
Tam hatırlamıyorum tarihini 2018-2019 falan olması lazım fransa liginde le portel gravelines gibi iki takım maç yapıyordu tam hatırlayamadım takımları ama takımlardan bir son çeyrek sayı atmadı son çeyrek skoru 10-0 gibi bir şeydi, üstüne maç uzatmaya gitti aynı takım uzatmada da sayı atmadı üstelik bu gravelinesin o dönemki maçlarına bakın her maç son çeyreğe önde girip kaybetmiş büyük şikeler dönmüş
Maçı buldum gravelines le portel maçı uzatma dahil son 15 dk sadece 2 sayı atmış gravelines ve son çeyreğe 16 sayı önde girip kaybetmiş bu takıma bakın hep böyle kaybetmiş