- 34,552
- 19,153
- 113
Bu maça oynadım 8 k bu maçtan yatti
3. Ceyrek bitime 4 dkda 3 sayi çıkmıştı galiba o sırada botas 63 sayidaydı yada o civar bişey son ceyrek 9.4 bitmisti botas 14 dakikada 4 sayı attibotaş maçında nolduki @SULLY
he ya bende gördüm şaşırdımÇeyrek skoruna bakın
Ekli dosyayı görüntüle 397778
Ne oldu bu mac 1 oldumu?bide o ilk per oynanmismi yahu yoksa o ceza falanmiydi acaba ilk per 0.20 hukmen falan @zidane36 sen maci takip ettinmi oynandimi ilk perDevamı nasıl maçı alcaklar zorlarlarsa şaka gibi
Ekli dosyayı görüntüle 397795
66-74 mü ne yenildiNe oldu bu mac 1 oldumu?bide o ilk per oynanmismi yahu yoksa o ceza falanmiydi acaba ilk per 0.20 hukmen falan @zidane36 sen maci takip ettinmi oynandimi ilk per
Iyi olmus ibnelere 😁66-74 mü ne yenildi
Oynandı içerden dışardan her yerden kaçırmışlar ☺Ne oldu bu mac 1 oldumu?bide o ilk per oynanmismi yahu yoksa o ceza falanmiydi acaba ilk per 0.20 hukmen falan @zidane36 sen maci takip ettinmi oynandimi ilk per
Usak sportif diye takim vardi 10 sene falan once Le Mans takimina 3. Ceyrek 29-0 yenilmisti o da Avrupa maciydi hic unutmuyorum o maciBayanlarda 0 i gordum de erkek basketbol da ilk kez 0 atan takim goruyorum ve bi avrupa maçı
alba berlinin bi maç vardı 50küsüre-60küsür bitmişti 4-5 sene önceUsak sportif diye takim vardi 10 sene falan once Le Mans takimina 3. Ceyrek 29-0 yenilmisti o da Avrupa maciydi hic unutmuyorum o maci
Tam hatırlamıyorum tarihini 2018-2019 falan olması lazım fransa liginde le portel gravelines gibi iki takım maç yapıyordu tam hatırlayamadım takımları ama takımlardan bir son çeyrek sayı atmadı son çeyrek skoru 10-0 gibi bir şeydi, üstüne maç uzatmaya gitti aynı takım uzatmada da sayı atmadı üstelik bu gravelinesin o dönemki maçlarına bakın her maç son çeyreğe önde girip kaybetmiş büyük şikeler dönmüşUsak sportif diye takim vardi 10 sene falan once Le Mans takimina 3. Ceyrek 29-0 yenilmisti o da Avrupa maciydi hic unutmuyorum o maci
Maçı buldum gravelines le portel maçı uzatma dahil son 15 dk sadece 2 sayı atmış gravelines ve son çeyreğe 16 sayı önde girip kaybetmiş bu takıma bakın hep böyle kaybetmişTam hatırlamıyorum tarihini 2018-2019 falan olması lazım fransa liginde le portel gravelines gibi iki takım maç yapıyordu tam hatırlayamadım takımları ama takımlardan bir son çeyrek sayı atmadı son çeyrek skoru 10-0 gibi bir şeydi, üstüne maç uzatmaya gitti aynı takım uzatmada da sayı atmadı üstelik bu gravelinesin o dönemki maçlarına bakın her maç son çeyreğe önde girip kaybetmiş büyük şikeler dönmüş