- 7,879
- 4,842
- 113
rahat gelir karşıyaka bi açılsın bak gör. zamanında onların sayesinde 75 bin vurdum karşıyakayı severim o yüzden bu maçta sayı maçı gibi duruyor.Belli olmuyor
rahat gelir karşıyaka bi açılsın bak gör. zamanında onların sayesinde 75 bin vurdum karşıyakayı severim o yüzden bu maçta sayı maçı gibi duruyor.Belli olmuyor
75 bin hangi siterahat gelir karşıyaka bi açılsın bak gör. zamanında onların sayesinde 75 bin vurdum karşıyakayı severim o yüzden bu maçta sayı maçı gibi duruyor.
Yasal da mı oynadinrahat gelir karşıyaka bi açılsın bak gör. zamanında onların sayesinde 75 bin vurdum karşıyakayı severim o yüzden bu maçta sayı maçı gibi duruyor.
bilyoner toplam 4 maç 1600 basmıştım.75 bin hangi site
Yasal sitede yanibilyoner toplam 4 maç 1600 basmıştım.
Kaç orandi kibilyoner toplam 4 maç 1600 basmıştım.
iki basket maçım vardı 1,7 ti o zaman oranları. 2 futbol vardı avrupa ligi biri bjk deplasman da handikaplıydı 5 küsür oranı vardı biri ts içerde handikaplı vermiştim 3 veya 4 küsürdü oranı tam hatırlamıyorum.Kaç orandi ki
Niye ne yapacanOynanmış halini atar mısıniz
Baya risk almışsın o zaman dostiki basket maçım vardı 1,7 ti o zaman oranları. 2 futbol vardı avrupa ligi biri bjk deplasman da handikaplıydı 5 küsür oranı vardı biri ts içerde handikaplı vermiştim 3 veya 4 küsürdü oranı tam hatırlamıyorum.
Berabere biter ise belkisenin venezia maçı sıkıntılı bu arada
çok dardaydım ya herro ya merro dedik işteBaya risk almışsın o zaman dost
harbiden bu ne iş şimdi?Niye ne yapacan
Kaç yıl onceçok dardaydım ya herro ya merro dedik işte