- 7,883
- 4,842
- 113
3
Düzgün bir şekilde anlatıyoruz adama . Kuponun oynanmış halini at diye . Bir de laf yiyoruz 😀Dost banlanmisin hic.solemiorsunda bos ver reis seni bilio herkes takma kafana
kral hakaret yok. hakaret etmedim. yok para atıyım sana falan ne ayak anlamadım. kuponlar ne için paylaşılıyor sinerji ve muhabbet için. burda kupon parası diye tek kelime geçmedi ayrıca. adamın dediğine bak.Tartışmaya gerek yok beyler hakarete kırmaya üzmeye yakışmıyor sizlere..
Evet yanlış bir cümle olmuş tabiki lakin yanlış yanlışla kapatılmaz uzatmayın kardeşim sizin için diyorumkral hakaret yok. hakaret etmedim. yok para atıyım sana falan ne ayak anlamadım. kuponlar ne için paylaşılıyor sinerji ve muhabbet için. burda kupon parası diye tek kelime geçmedi ayrıca. adamın dediğine bak.
benim yazdığımdan önce adamın yazdığını okumadın sanırım kral.Sakin reis senin su yazdiginla.zaten ortalik karisir uzatmayin
Bilo kaç bastın kanka kupona
Yeni daha reis sen iyi niyetinden soluorsun oda yanlis anlio uzatmayin bosver dostDüzgün bir şekilde anlatıyoruz adama . Kuponun oynanmış halini at diye . Bir de laf yiyoruz 😀
bro tat keyif kalmadı bende sen takip et.Karşıya kaldi
Bilo ne yapacanBilo kaç bastın kanka kupona
Ortamı germeye çalıştığım yokken. Düzgünce kural ilettikce üste çıkmak nedir kardeşim . Bu kuraldır . Shellac görse oynanmamış kuponu benim yazdığımı yazacakti . Ama sen çıkıp da ortamı germe diye onun yanında olursan bunda bir şey ararımbenim yazdığımdan önce adamın yazdığını okumadın sanırım kral.
Kardeşim beni çok seversin kimliğimi ifşa etmeyeyim şimdi Tanrının Kırbacı derler 😃Bilo ne yapacan
Bu per baya zorbenim yazdığımdan önce adamın yazdığını okumadın sanırım kral.
Ee ne yapayım çok matrak bı adansin belli. 😂Kardeşim beni çok seversin kimliğimi ifşa etmeyeyim şimdi Tanrının Kırbacı derler 😃