Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikir Danışma

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
106
43
Agalar 8k kredi borcum var ve ödemesi geçti. hesabımda 700 tl para var promokodlardan katladım. Bir tarafım diyo ki at bi siteye 700ü gir 300 300 satın al yada 5tl ve üstü betten farmla. Bi tarafım da atma ay sonuna kadar promokod biriktir birikeni karta at. Fikir verin tavsiye verin şu siteye at diyin atma diyin cansınız.

Kubilay93

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
17
3
Agalar 8k kredi borcum var ve ödemesi geçti. hesabımda 700 tl para var promokodlardan katladım. Bir tarafım diyo ki at bi siteye 700ü gir 300 300 satın al yada 5tl ve üstü betten farmla. Bi tarafım da atma ay sonuna kadar promokod biriktir birikeni karta at. Fikir verin tavsiye verin şu siteye at diyin atma diyin cansınız.
700 hepsini satın al Gates of olmpos

JoeQuanqa

Kıpkırmızı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,591
15,509
113
Verilecek fikirlerin sonunda bakiye ya 0 olcak ya %1 şansla belki o yüzden kendi kafana göre yap.

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,881
32,171
113
Kural
1- kumarbaz adam kendi kumarı için kimseden akıl almaz
2- stresli durumda asla kumar oynanmaz 1.01 den bile yatarsın
3- yok kardeşim ben relaxım giderse gitsin diyosan 20 30! Tl den slot farmla
Hadi iyi geceler ))

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,815
4,324
113
slot oynamak ahmaklıktır asla oynama garantisini veriyorum kazanamayacaksın bu yüzden 1,5 orandan 2 masa tenisine 19,5 alt set bas gelmesi durumunda cumartesi maclarına odaklan baska cozumu yok

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,595
2,111
113
Kasani yükseltip fenere bas hepsini

bogacbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
2,301
113
dost şans çok üstündeyse yaparsın o parayı 8-9 k. sana tavsıyem gir evodan auto rulete. 3-5 el izle. 700 ü bas tiere al 2 k nı. çek hemen ama hiç beklemeyecen. yarın tekrar yükle 300-500 yine aynı şekil yap. slot ve rulette yapman imkansız ama küçük küçük rulette dediğim gibi yap birazda olsa yarılarsın parayı. birazda şans tabi. bana kalırsa hiç oynama . bugün 300 ü 6-7 k ya çıkardık slot bok etti 🙏

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
307
63
Askerdeyken kullandığım telefondu telefoncular alır mı acaba yoksa dalga mı geçiyorsun diyip gönderirler resimde ki telefondan

Ekli dosyalar

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
453
256
63
Kumar üzerinden borcu kapatma hedefinize istinaden bu yorumu yapıyorum. Elinizde olan miktarı da slotta kaybetme süreniz 15- 20 dakikadır.

Kombin veya rolling ilk tercihiniz olmalıdır.