- 4,747
- 1,716
- 113
Eda olmasa rahat alacağızİkinci sete güzel baslamisiz...başarılar TURKİYEM...
Eda olmasa rahat alacağızİkinci sete güzel baslamisiz...başarılar TURKİYEM...
Dört devlete hangi branş olursa olsun yenilmek beni çok üzüyor..Eda olmasa rahat alacağız
KesinlikleDört devlete hangi branş olursa olsun yenilmek beni çok üzüyor..
İsrail
ABD
Yunan
Ermeni
Zehra gunes giving diye paylasim yapiyor adamlar. Kazanan kim kaybeden kim sığlıktan çıkıp düşünmek gerekDört devlete hangi branş olursa olsun yenilmek beni çok üzüyor..
İsrail
ABD
Yunan
Ermeni
Sana inat oynuyor eda erdem yedirmem kaptanı Eda erdem ❤❤❤🇹🇷🇹🇷Eda olmasa rahat alacağız
Kardeşim milli takım benim canım her maçında her zaman desteklerim eda erdem yaşlandı zirvedeyken bırakmak lazım maçı izlemiyorsun herhalde eda her oyuna girdiğin de hata yaptı al şimdi 1 hata daha yaptıSana inat oynuyor eda erdem yedirmem kaptanı Eda erdem ❤❤❤🇹🇷🇹🇷
3 pozisyon da 2 sayı aldı haksızlık ediyorsunKardeşim milli takım benim canım her maçında her zaman desteklerim eda erdem yaşlandı zirvedeyken bırakmak lazım maçı izlemiyorsun herhalde eda her oyuna girdiğin de hata yaptı al şimdi 1 hata daha yaptı
Her maçımızı yenelimDört devlete hangi branş olursa olsun yenilmek beni çok üzüyor..
İsrail
ABD
Yunan
Ermeni
Yenelim de dünya sıralamasında da ki yerimizi koruyalım yenilirsek 2.sıraya düşüyoruzVargasss vurdu ve bitti 1 1 oldu aldık seti