- 5,693
- 3,803
- 113
Helal olsun kızlara yine de iyi oynadılar
Su kardesine piskopat muptezelimi laik görüyorsun iki güne jiletler bizi awDost sana ebrar gider
Yapma dost ya sende.yenildigimiz takima bak.Çini bala g..te yendiğimiz belli oldu.Sansa 10 senede bir olcak sey oldu.yendik çiniGercekden yıllardır futbol veleybol olsun takim eder severim bu veleybolda ilkkez böyle büyük basarıyı gördüm cok ileri seviyeye cıktı türk veleybolu böylede uzun yıllar devam edecek izlenimini dogurdu bende hic böyle buzamana kadar türk veleybolunu böyle görmemiştim bundan sonra uzun yıllar hicbi ülke türk veleybolcuların karşısına rahat cıkamayacaklar cok ileri bi boyuta ulastı bayanlar türk veleybolutüm tecümbemle diyorum artık sapiyonluklar kovalayacak kızlarımız hayırlısıyla cani gönülden tebrikler basarılar
Yapma dost ya sende.yenildigimiz takima bak.Çini bala g..te yendiğimiz belli oldu.Sansa 10 senede bir olcak sey oldu.yendik çiniOKYANUS34' Alıntı:
Gercekden yıllardır futbol veleybol olsun takim eder severim bu veleybolda ilkkez böyle büyük basarıyı gördüm cok ileri seviyeye cıktı türk veleybolu böylede uzun yıllar devam edecek izlenimini dogurdu bende hic böyle buzamana kadar türk veleybolunu böyle görmemiştim bundan sonra uzun yıllar hicbi ülke türk veleybolcuların karşısına rahat cıkamayacaklar cok ileri bi boyuta ulastı bayanlar türk veleybolutüm tecümbemle diyorum artık sapiyonluklar kovalayacak kızlarımız hayırlısıyla cani gönülden tebrikler basarılar