Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Voleybol Filenin Sultanları'ndan Müthiş Zafer

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Helal olsun kızlara yine de iyi oynadılar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,366
48,013
113
Bu busenaz cakiroglunun psikolojisinin bozuk oldguna dair her iddaaya girerim tam deli la bu 🤣🤣

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Gercekden yıllardır futbol veleybol olsun takim eder severim bu veleybolda ilkkez böyle büyük basarıyı gördüm cok ileri seviyeye cıktı türk veleybolu böylede uzun yıllar devam edecek izlenimini dogurdu bende hic böyle buzamana kadar türk veleybolunu böyle görmemiştim bundan sonra uzun yıllar hicbi ülke türk veleybolcuların karşısına rahat cıkamayacaklar cok ileri bi boyuta ulastı bayanlar türk veleybolutüm tecümbemle diyorum artık sapiyonluklar kovalayacak kızlarımız hayırlısıyla cani gönülden tebrikler basarılar
Yapma dost ya sende.yenildigimiz takima bak.Çini bala g..te yendiğimiz belli oldu.Sansa 10 senede bir olcak sey oldu.yendik çini

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,750
1,210
113
Aktif Üye
51811943
OKYANUS34' Alıntı:
Gercekden yıllardır futbol veleybol olsun takim eder severim bu veleybolda ilkkez böyle büyük basarıyı gördüm cok ileri seviyeye cıktı türk veleybolu böylede uzun yıllar devam edecek izlenimini dogurdu bende hic böyle buzamana kadar türk veleybolunu böyle görmemiştim bundan sonra uzun yıllar hicbi ülke türk veleybolcuların karşısına rahat cıkamayacaklar cok ileri bi boyuta ulastı bayanlar türk veleybolutüm tecümbemle diyorum artık sapiyonluklar kovalayacak kızlarımız hayırlısıyla cani gönülden tebrikler basarılar
Yapma dost ya sende.yenildigimiz takima bak.Çini bala g..te yendiğimiz belli oldu.Sansa 10 senede bir olcak sey oldu.yendik çini
--İlersi icin demistim gercekden türk bayan voleybolunda büyük ilerleme var bence bu gidişahat cok uzun sürecek diye düsünüyorum gurur kaynagımız oldular g.koreye yenilsekde

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Arkadaslar biz zoru seven milletiz futbol basketbol voleybol favoriysek kazanamayız değilsek supriz yapma olasiligimiz cok yüksektir ben bildim bileli ülkem spor branşlarında hep böyle motivasyon eksikliği yaşıyoruz hep