- 2,368
- 489
- 83
İZLEMEDIYSEN BUNU IZLE ; CRASHPlatform izlicem bugün artık
İZLEMEDIYSEN BUNU IZLE ; CRASHPlatform izlicem bugün artık
Hız tutkusu izle dostİZLEMEDIYSEN BUNU IZLE ; CRASH
izledım unı de cok oyununu bıtırmıslıgım varHız tutkusu izle dost
önerdıgım fıl mı 2008 de ızledım ve enlerım arasındadır halaizledım unı de cok oyununu bıtırmıslıgım var
Kan ve kemik izledin mi dostizledım unı de cok oyununu bıtırmıslıgım var
EVET ...Kan ve kemik izledin mi dost
Yüri boyka izledin miEVET ...
evet bu fılmler benım 6-7 puanlık fılmlerım arasında ... sene 96 dan berı sınema hayatıma sınemada basladım arkadasım . izlemedıysen onerdıgım fılm 8-9 puan alır bnden . ama bn c.nolan fılmlerını cok severım .tr dede çağan ırmak ın 3 fılmınden 1 ını begenırım ama hpsını ızlerim.anlatım dıllerını sewerım bu yonetmenlerınYüri boyka izledin mi
Hızlı ve Öfkelievet bu fılmler benım 6-7 puanlık fılmlerım arasında ... sene 96 dan berı sınema hayatıma sınemada basladım arkadasım . izlemedıysen onerdıgım fılm 8-9 puan alır bnden . ama bn c.nolan fılmlerını cok severım .tr dede çağan ırmak ın 3 fılmınden 1 ını begenırım ama hpsını ızlerim.anlatım dıllerını sewerım bu yonetmenlerın
hepsı ıyı serıler ve ızlenmelıler arasında ama cok ıyıler de ılk 10 uma almam bn farklılıkları sevıyorum mısal tr fılmlerınden mustafa hakkında hersey ızlemedıysen izle derimHızlı ve Öfkeli
Taşıyıcı
The Lost Room
La case de papel
Amerikan pastası
Aklıma gelen çok beğendiğim filmler
bende farklılıkları sevmiyorum dost bu tarz seviyorumhepsı ıyı serıler ve ızlenmelıler arasında ama cok ıyıler de ılk 10 uma almam bn farklılıkları sevıyorum mısal tr fılmlerınden mustafa hakkında hersey ızlemedıysen izle derim
ONU ANLADIM ZATEN İZLEMEDIYSEN KORKUSUZ U IZLE SEWERSIN SEN PLATFORMU SEWMEZSIN BN BILE SEWMEDIM V SIRADAN SADECE KONU FARKLIYDI İŞLEYIS BI TIK FARKLI OLSAYDI ENLERE GIRERDI FILMbende farklılıkları sevmiyorum dost bu tarz seviyorum
Fragman atar mısın dost sonra karıştırıyoruzONU ANLADIM ZATEN İZLEMEDIYSEN KORKUSUZ U IZLE SEWERSIN SEN PLATFORMU SEWMEZSIN BN BILE SEWMEDIM V SIRADAN SADECE KONU FARKLIYDI İŞLEYIS BI TIK FARKLI OLSAYDI ENLERE GIRERDI FILM
Fragman atar mısın dost sonra karıştırıyoruz
KORKUSUZ ( FEARLESS)Fragman atar mısın dost sonra karıştırıyoruz
Jet li filmleri güzel zaten dost izlemiştim bu filmi ama net hatırlamıyorum kısımları uzun zaman oldu 'Beşikten Mezara' da güzel