- 938
- 261
- 63
"9 Kere Leyla" Netflix'ten taze taze düştü
Ölüm korkusu olan ''dayısının üzerine düşme olasılığı'' adamı bitirmiş reis"9 Kere Leyla" Netflix'ten taze taze düştü
o adamın dizisi var SEE diye eğer dizi izlemeyi seviyorsan mutlaka izleBazı filmlerin konuları çok saçma oluyor ya birbirinden efsane ve gaza getiren yüzlerce film izledim aquaman deki başrol kadar hiç bi oyuncudan etkilenmedim filmi başa sarıp sarıp izliyorum
Diziler hiç hoşuma gitmiyor ya adam 'ın kendinden çok dublaj daki ses etkili transformens taki optimus dublajcisi gibi efsaneo adamın dizisi var SEE diye eğer dizi izlemeyi seviyorsan mutlaka izle
anladım kral ben dublaj sevmiyorum alt yazılı izle daha çok keyif alırsın filmlerdenDiziler hiç hoşuma gitmiyor ya adam 'ın kendinden çok dublaj daki ses etkili transformens taki optimus dublajcisi gibi efsane
Orjinal sesleri hiç hoşuma gitmiyor yaanladım kral ben dublaj sevmiyorum alt yazılı izle daha çok keyif alırsın filmlerden
Baya iyi bi film bu aradaBazı filmlerin konuları çok saçma oluyor ya birbirinden efsane ve gaza getiren yüzlerce film izledim aquaman deki başrol kadar hiç bi oyuncudan etkilenmedim filmi başa sarıp sarıp izliyorum
Anime herkese hitap etmez ama izleyende bırakamaz dediğin gibi.Bazen bi çok şeyden daha çok keyif veriyorBosverin film sektoru bitti anime izleyin
Hayatinda anime izlememis dostlar ona be cizgi filmmi izlicez demesin once death note baslasin 2 3 bolum izlesin sonra bitirip yeni anime onerisi aramaya baslar. En az 50 60 anime bitirmisimdir.
Benim çok hoşuma gitmiştiBaya iyi bi film bu arada