16 yasinda izlediydim pek etkileyici deyil benceBen psikolojime güveniyorum her igrenclige dayanabilirim diyen A Serbian izlesin de ebesininkini görsün 😄
Göreceli tabii haklısın16 yasinda izlediydim pek etkileyici deyil bence
SmileVarsa korku filmi tavsiyeniz alabilirim
Bu izleme listemde var. Açayım uyumazsam izleyeyim bari
İlginç bir film ama güzel bir de şey var daha izleyemedimBu izleme listemde var. Açayım uyumazsam izleyeyim bari
Saklambaç diye kadın evleniyor evlilik gecesi erkeğin aile konağında bir oyun var gelin saklanacak sabah a kadar aile onu bulmaya çalışıyor ama öldürecekler bulurlarsaBu izleme listemde var. Açayım uyumazsam izleyeyim bari
İzlememe gerek kalmadı bu kadar korku yeter banaSaklambaç diye kadın evleniyor evlilik gecesi erkeğin aile konağında bir oyun var gelin saklanacak sabah a kadar aile onu bulmaya çalışıyor ama öldürecekler bulurlarsa
Daha izlemedim ama bu egzotik baktığın zaman saçma neden böyle bir şey olsun ama filmin içinde olduğunu düşün yani ürpertici bir şey başına gelmesi bence izlenmesi lazımİzlememe gerek kalmadı bu kadar korku yeter bana
Yalı çapkınının kanlı olanıİzlememe gerek kalmadı bu kadar korku yeter bana
bu film idare eder guzel denebilir pisman etmez izleyeniSaklambaç diye kadın evleniyor evlilik gecesi erkeğin aile konağında bir oyun var gelin saklanacak sabah a kadar aile onu bulmaya çalışıyor ama öldürecekler bulurlarsa
titanikMerhaba arkadaşlar filim önerisi olan var mı yabancı birde benim merak ettigim hayatım da izlediğim en guzel filim bu dediğiniz filim hangisi