- 222
- 59
- 28
şu dönemde en izlenesi film kamera diye netflix yapımı bi film var çok iyi
Film tavsiyesinde link paylaşırsanız çok datlu olur kardeşimşu dönemde en izlenesi film kamera diye netflix yapımı bi film var çok iyi
iyi amaFilm tavsiyesinde link paylaşırsanız çok datlu olur kardeşim
Kamera (Camera) 2018 Türkçe Dublaj Film izle
👇
Kamera (Camera) 2018 Türkçe Dublaj Film izle
ABD yapımı 2018 filmi Kamera (Camera) izleme seçenekleriyle birlikte sitemize hd kalitesinde eklenmiştir.Kesintisiz film izlewww.filmizletv.me
Film, Alice adındaki genç bir kızın hikayesine odaklanıyor.Genç bir kız olan Alice sosyal medya üzerinden para kazanmaktadır.Alice daha fazla para kazanmak için sitedeki popülerliğini arttırmanın çarelerini arar.Büyük bir hırsla elinden geleni yapmaya çalışan Alice bir gün siteye girdiğinde kötü bir süprizle karşılaşır.Hesabına giriş yapamayan Alice, kendi sayfasından başka birinin yayın yaptığını farkeder.İnternetteki hayatının çalınmasıyla büyük çöküş yaşayan Alice, hesabını geri almak için her yolu deneyecektir.
2018 Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Korku Filmleri, Türkçe Dublaj, Yabancı Film
ABD yapımı 2018 filmi Kamera (Camera) izleme seçenekleriyle birlikte sitemize hd kalitesinde eklenmiştir.Kesintisiz film izle
Filmin Orjinal Adı: Cam
Yönetmen: Daniel Goldhaber
Aktörler: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid, Imani Hakim, Michael Dempsey, Flora Diaz, Samantha Robinson, Jessica Parker Kennedy, Quei Tann, Linda Griffin
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2018 Amerika Birleşik Devletleri
IMDB: 23573 oy ile 5.9
Filmin Süresi: 94 dakika
Fragmanı bile bitiremedim leş bu filme benziyoriyi ama
tüm zamanları en iyi western filmi
izledim o filmi baya oldu idare ederşu dönemde en izlenesi film kamera diye netflix yapımı bi film var çok iyi
bunu ızledım cok guzeldı