- 550
- 111
- 43
Kardeş bu cekim yaptim diyenler bu siteye nasıl giriş yapıyorlar ben giremiyorumBonusu nerden alıyoruz
Kardeş bu cekim yaptim diyenler bu siteye nasıl giriş yapıyorlar ben giremiyorumBonusu nerden alıyoruz
Bı üstündeki mesaja bak aptal seniDolandırıcı bu site bilginiz olsun.
Güncel link atabilir misiniz bulamadım
Google ye yazdım 2 açık gösteriyor senin attığın 3 kapalı gösteriyor al hocam ss i ayrıca üye olunmuyorŞimdi tekrar girdim. Gayet açıkEkli dosyayı görüntüle 452008
payfix ile verdim ama işleme alınıyorda daha öder mi ödemez mi bilmiyorum.hangi yöntem ile çekim evriyorsunuz payfix mi havale mi
Valla ben 3 ten üye oldum şuan açık halaGoogle ye yazdım 2 açık gösteriyor senin attığın 3 kapalı gösteriyor al hocam ss i ayrıca üye olunmuyor Ekli dosyayı görüntüle 452009
Bilgileri girip tıklıyorum yok üye yapmıyorValla ben 3 ten üye oldum şuan açık hala
Geçmişi felan bi sil istersen. Wifi veya veri ile bağlanıyorsan farkedebilir. Ama şuan 3 açık ondan eminimBilgileri girip tıklıyorum yok üye yapmıyor
nerden iptal ettiniz payfix cekim verdim bendeTeşekkürler sayende payfix iptal ettim vevopayle iki dakikada geldi
nerden payfix cekimini iptal edicezafiyet olsun
ödenince yazarımçekim talebi verdim hala bekliyorum canlı destek ölü
agam slotlar açılmıyor nerde yaptın çevrimiçekim talebi verdim hala bekliyorum canlı destek ölü