- 126
- 39
- 28
Arkadaşlar fibabankadan kredi çektim 3taksiti sorunsuz ödedim bu ay biraz sıkışığım napmam lazım? Bi sorun olur mu?
OlmazArkadaşlar fibabankadan kredi çektim 3taksiti sorunsuz ödedim bu ay biraz sıkışığım napmam lazım? Bi sorun olur mu?
Emin miyiz bi ay geriden gelcem yani
3 ay dan sonra problemlema başlarEmin miyiz bi ay geriden gelcem yani
Yakında icra felan filan uğraşırsın merak etmeBen garanti bankasından kredi kartı kullanıyordum içeri 2500 TL borcum vardı nasıl oldu bilmiyorum ama ne hesap var ortada nede borç
3 aydan sonra patlatıyorlar bugün arabaya haciz koyuyorlardı zar zor 290k ödedim de kurtuldum bu illettenArkadaşlar fibabankadan kredi çektim 3taksiti sorunsuz ödedim bu ay biraz sıkışığım napmam lazım? Bi sorun olur mu?
2 senedir odemiyomArkadaşlar fibabankadan kredi çektim 3taksiti sorunsuz ödedim bu ay biraz sıkışığım napmam lazım? Bi sorun olur mu?
Eğer garanti hesabına girdiğinde borç gözükmüyorsa icralık olmuş oluyorsun dostum 😂😂Ben garanti bankasından kredi kartı kullanıyordum içeri 2500 TL borcum vardı nasıl oldu bilmiyorum ama ne hesap var ortada nede borç
sıkıntılı durumArkadaşlar fibabankadan kredi çektim 3taksiti sorunsuz ödedim bu ay biraz sıkışığım napmam lazım? Bi sorun olur mu?
?sıkıntılı durum
rahat bi durum mu gardaşım ?
Sıkıntılı olan durum değil gibi ama neysesıkıntılı durum
sıkıntılı olan ne peki brooo??Sıkıntılı olan durum değil gibi ama neyse
Olayın üstünden 3 ay geçmiş konuyu hortlatıyosun ya mesela. O sıkıntı gibi biraz dostumsıkıntılı olan ne peki brooo??