- 13,430
- 9,559
- 113
Create wallet dedim ama kelimeler yerine ftn cüzdan adresini yazdım nasıl iptal olacak 😅
Bir Kenya Telegram olmuş 25 tl. Multi için uğraşmaya değermi emin olamadım. Her saat başı girmek zorunda olmasak iyi olurdu ama biz bunu her saat başı toplayamayız ben şahsen cebimde para varken imkanı yok toplamam 😁Fake telegram açmayı (ücretsiz numara ile ) bilenler varsa parayı kırar
Sms activite ucuz kral 10 tl ye geliyor abd numarası ben ordan yapıyorumBir Kenya Telegram olmuş 25 tl. Multi için uğraşmaya değermi emin olamadım. Her saat başı girmek zorunda olmasak iyi olurdu ama biz bunu her saat başı toplayamayız ben şahsen cebimde para varken imkanı yok toplamam 😁
GönderdimAdamsın kuzen teşekkürler
Yav bir dm ye baksana haci su numara işini çözelim yardımcı olabileceksen bende bı kanal var direk açık hat satıyorlar pahalı oSms activite ucuz kral 10 tl ye geliyor abd numarası ben ordan yapıyorum
Şimdi gördüm mesajıni. Bu arada bana sorarsan konuyu kaldır yerin kulağı varArkadaşlar google playda sms activia diye sanal numara uygulaması var 10 tl abd numarası tabi ben sürekli kullandığım için indirimli 10 tl ama taş çatlasa 12 tl falandır size ordan multi yaparsanız güzel kazanç elde edebilirsiniz
Milllet faydalansınŞimdi gördüm mesajıni. Bu arada bana sorarsan konuyu kaldır yerin kulağı var
Yarın öbür gün kapatılmasında Multi falan ekmek yiyelim diye diyorum çok dillendirmek bazı şeyleri erken bitiriyorMilllet faydalansın
Airdop gruplarında millet sömürüyor knka geç kaldıkYarın öbür gün kapatılmasında Multi falan ekmek yiyelim diye diyorum çok dillendirmek bazı şeyleri erken bitiriyor
Hep öyle olur zaten dibini ekmekle siyiriyoz herşeyinAirdop gruplarında millet sömürüyor knka geç kaldık
Oyunu başlat diyorum ekran olduğu gibi kalıyor açılmıyorArkadaşlar Telegram Botu Bota Girin ( sadece vpn ile giriliyor) Detaylı anlatacağım bottaki görevleri yapın fastex cüzdan indirin 1 Saate 1 Kere Balık Alabiliyorsunuz Günlük Düzenli Yaparsanız 1.5-3 Ftn (100-150tl yapıyor) arasi kazanbilirsiniz cekim icin küçük fastex cüzdanında küçük miktar ftn istiyor (egerki fee ihtiyaçi olan olursa atabilirim)
Detaylı anlatım için bu arkadaşımız video Çekmiş izleyebilirsiniz
Ben Çekim Yaptım Ondan Dolayı Paylaşmak İstedim günlük harçlık ve sigara parası çıkarabilirsiniz
Bot LİNKİ
Ekli dosyayı görüntüle 524571
Vpn ile girmedigin icin sanırımOyunu başlat diyorum ekran olduğu gibi kalıyor açılmıyor
0.012 göndersen yeter yoksa ben atarımfee ne kadar kesiyor minimum ne kadar gondermemız lazım
bilgi verecek var mı ?
Numarayı nerden aliyorsun22 rupleye abd numarası alıyorum 8 tl her 1 multide 1.5 ftn kasıyorum 90 tl yapıyor 8 tl çık 82 tl patlamadan 100 ftn yapmam lazım
Google playda uygulaması var Rus uygulaması orda sms activiteNumarayı nerden aliyorsun