- 271
- 111
- 43
Havale eft ile çek dediler tekrar talep verdik bakalım öderler herhalde
Payfix göndermiyorlar dostum bende bekledim iptale düşürdülerPayfixle çekim verdim 1.5 saattir gelmedi
Nasıl iptal edicem onların etmesini mi bekleyeyimPayfix göndermiyorlar dostum bende bekledim iptale düşürdüler
Kasa 2000 yaptim çekim verelim bakalımEkli dosyayı görüntüle 479640
333 TL Nakit , Yatırım ve Çevrim Şartsız Deneme Bonusu
Bu promosyondan sitemize ilk defa kayıt oluşturan tüm üyelerimiz faydalanabilir.
Bu promosyondan faydalanabilmek için üyeliğinizi oluşturduktan sonra telefon doğrulama işleminizi tamamlamanız gereklidir.
SMS onayı ile hesabınızı doğruladıktan sonra deneme bonusu otomatik olarak hesabınıza eklenecektir.
Deneme bonusu için Canlı Destek Hattımıza bağlanmanıza gerek yoktur.
333 TL Nakit üyelik bonusu ve kazançları dilediğiniz alanda ve oyunda kullanabilirsiniz .
Bonus Kuralları
• Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .
• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2000₺ yaparak maksimum/minimum 300₺ ; bakiyenizi minimum 3000₺ yaparak maksimum/minimum 400₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.
• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz.
GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
Yani benim onlar etti istersen canlı desteğe bağlan sor biNasıl iptal edicem onların etmesini mi bekleyeyim
1 saat üstü oldu gelmediHâlâ ödeme alamadınız mı? Saatler önce ödedi bana 👍
Bende de gönderildi diyor ama kaç saatte geldi seninkisiÖdeme geldi arkadaşlar
Saat kaçta talep vermiştinÇekimim ödendi benimde biraz önce
19.24 de vermişimSaat kaçta talep vermiştin
Ben 18.44 de verdim hala bekliyor19.24 de vermişim