Tebrikler dostDün gece @Ugurr kardeşim 5 kişi 200 dedi dağıttı onlardan biri bizdik aldık parayı attık tumbete 2 sanal 800 yaptık çektik JoJo ya attık 13 kupon yaptık 11 won kasa 29k çekim yaptık 12k borçlar çok @Ugurr kardeşim yarın 8 kişi 125 seçip gönderir iş tamamen şans sevincimi paylaşmak istedim bal benden yanaydı .d yarın görüşmek üzere
Tebrikler üstad kazancın daim olsunDün gece @Ugurr kardeşim 5 kişi 200 dedi dağıttı onlardan biri bizdik aldık parayı attık tumbete 2 sanal 800 yaptık çektik JoJo ya attık 13 kupon yaptık 11 won kasa 29k çekim yaptık 12k borçlar çok @Ugurr kardeşim yarın 8 kişi 125 seçip gönderir iş tamamen şans sevincimi paylaşmak istedim bal benden yanaydı .d yarın görüşmek üzere
Şans kapıyı kırınca tebrikler kardeşim...Daha iyileri nasip olsun inşallahDün gece @Ugurr kardeşim 5 kişi 200 dedi dağıttı onlardan biri bizdik aldık parayı attık tumbete 2 sanal 800 yaptık çektik JoJo ya attık 13 kupon yaptık 11 won kasa 29k çekim yaptık 12k borçlar çok @Ugurr kardeşim yarın 8 kişi 125 seçip gönderir iş tamamen şans sevincimi paylaşmak istedim bal benden yanaydı .d yarın görüşmek üzere
Tebrikler kardeşimDün gece @Ugurr kardeşim 5 kişi 200 dedi dağıttı onlardan biri bizdik aldık parayı attık tumbete 2 sanal 800 yaptık çektik JoJo ya attık 13 kupon yaptık 11 won kasa 29k çekim yaptık 12k borçlar çok @Ugurr kardeşim yarın 8 kişi 125 seçip gönderir iş tamamen şans sevincimi paylaşmak istedim bal benden yanaydı .d yarın görüşmek üzere
Dağıtım sen yap kankaDün gece @Ugurr kardeşim 5 kişi 200 dedi dağıttı onlardan biri bizdik aldık parayı attık tumbete 2 sanal 800 yaptık çektik JoJo ya attık 13 kupon yaptık 11 won kasa 29k çekim yaptık 12k borçlar çok @Ugurr kardeşim yarın 8 kişi 125 seçip gönderir iş tamamen şans sevincimi paylaşmak istedim bal benden yanaydı .d yarın görüşmek üzere