- 71,312
- 43,851
- 113
Sen de çok yağız bi delikanlıya benziyorsun ismin yağız mı dost 😂😂😂Adaş çıktınız
Sen de çok yağız bi delikanlıya benziyorsun ismin yağız mı dost 😂😂😂Adaş çıktınız
Evet dost 😂😂😂Sen de çok yağız bi delikanlıya benziyorsun ismin yağız mı dost 😂😂😂
Delirdim gece ya havadan 4.2k gelecekti kafamı bozdu şerefsizler gece gece telefonun ekranını da kırd7k kafa attım treöefonaDun hatta umudun kirilmasin diye son 5 lorami falmae go yener diye bir kupona koydum oda yetmedi anasini satayim
Bende sinirlendim inan dun 9 kupon tekten gitti bnmde birde ustune seninki iyice dellendim ama sana belli etmedim👍Delirdim gece ya havadan 4.2k gelecekti kafamı bozdu şerefsizler gece gece telefonun ekranını da kırd7k kafa attım treöefona
3 paket sigara icmisim dusunBende sinirlendim inan dun 9 kupon tekten gitti bnmde birde ustune seninki iyice dellendim ama sana belli etmedim👍
Düzelicez elbet de ben hayatımın hiçbir zaman diliminde bu kadar şanssız bi süreç geçirmedim borca battık +45-50 binden3 paket sigara icmisim dusun
Umarim adas bu gunlerde gececek inşallahDüzelicez elbet de ben hayatımın hiçbir zaman diliminde bu kadar şanssız bi süreç geçirmedim borca battık +45-50 binden
Elbet geçecek dayım, önemli olan geçene kadar birine ya da kendimize zarar vermemekUmarim adas bu gunlerde gececek inşallah
Haklisin ama farkinda olmadan kendimize zarar veriyruz o bir gercekElbet geçecek dayım, önemli olan geçene kadar birine ya da kendimize zarar vermemek
Aynen öyle ya ben 3 sene önce pamuk gibi çocuktum şimdi gözüm kralın görmüyor sinirlenince durduramıyorum kendimi, karakterimi değiştirdi kumar sinir stresStres sinir sahibi oluyrz
Evet sağlık çok önemli gencim dinamiğim enerjiğim de işte ruh hali olarak kötü durumdayız,Herseyin hayirlisi sükür bu günlerimizede
Aynen kardesimEvet sağlık çok önemli gencim dinamiğim enerjiğim de işte ruh hali olarak kötü durumdayız,
😃Saat 2.30 olsa da rolle devam etsek
Öyle ya canım sıkılıyor düzgün maç yok
Albendende okadarÖyle ya canım sıkılıyor düzgün maç yok