- 31,888
- 13,783
- 113
Huracan 2 k.kartKalan tek maç tek gol gelirse 400 lira geliyor
Huracan 2 k.kartKalan tek maç tek gol gelirse 400 lira geliyor
Bak işte böyle konuşursan o küçük beynini dikerm seninBi doz fıskırttırın
Ev atsın da 10 tane de yese skmdedeğilHuracan 2 k.kart
Muhtelemen benden bayagi kucuk ben gencligin verdigi heyecana verdim kalp kirmak istemedim dost odulu ortaya atti zaten o ark sahiplenemey calisti bnde onun kavgasini yapicak deilim.dostada gonulluyum zaten odul atcam falan desede almam online savas oyunu oynuyordum sikildim az vakit geciriyim dedim ama senin ince dusuncene ve sayginada tskr etmeden gecicek degilim.tskrler saygilar kardes.Sabahtan beri kaç yaşında ki adama sende mi onu bekliyon onumu takip ediyon demiyonmu olum sana özel mi yaptı adam o bahsi milletin takip etmesin den sanane
Küfür etme lan kör cahil bak senin yüzüne bnde qidiom sonra🤒Bak işte böyle konuşursan o küçük beynini dikerm senin
Ben şakasına dedim isterse kayıp olsun skntı yok 😶Muhtelemen benden bayagi kucuk ben gencligin verdigi heyecana verdim kalp kirmak istemedim dost odulu ortaya atti zaten o ark sahiplenemey calisti bnde onun kavgasini yapicak deilim.dostada gonulluyum zaten odul atcam falan desede almam online savas oyunu oynuyordum sikildim az vakit geciriyim dedim ama senin ince dusuncene ve sayginada tskr etmeden gecicek degilim.tskrler saygilar kardes.
Arkadaslar aranizada en buyugunuz bnm galiba yok yere kalp kirmayin kotu kelime etmeyin eglene eglene takilalim surada olmamzmiMuhtelemen benden bayagi kucuk ben gencligin verdigi heyecana verdim kalp kirmak istemedim dost odulu ortaya atti zaten o ark sahiplenemey calisti bnde onun kavgasini yapicak deilim.dostada gonulluyum zaten odul atcam falan desede almam online savas oyunu oynuyordum sikildim az vakit geciriyim dedim ama senin ince dusuncene ve sayginada tskr etmeden gecicek degilim.tskrler saygilar kardes.
Saygılar dayıcım çocuk işte Aynen diksn diklmez satsan satılmazMuhtelemen benden bayagi kucuk ben gencligin verdigi heyecana verdim kalp kirmak istemedim dost odulu ortaya atti zaten o ark sahiplenemey calisti bnde onun kavgasini yapicak deilim.dostada gonulluyum zaten odul atcam falan desede almam online savas oyunu oynuyordum sikildim az vakit geciriyim dedim ama senin ince dusuncene ve sayginada tskr etmeden gecicek degilim.tskrler saygilar kardes.
Evet abi tek gol kaldı ya 400 veriyor kupon gelirse 1500e doğru giderim burdan tekrardan hedefeHuracan 9 kisi kalmis lan
Yalanını sevimBen şakasına dedim isterse kayıp olsun skntı yok 😶
Seni en son başkan dikecekti yazamadn😂Saygılar dayıcım çocuk işte Aynen diksn diklmez satsan satılmaz