- 75,239
- 27,102
- 113
Bısı verıcek dıye takıp edıyosan etme dostum hersey paramıDağıtım olacak mı bu kuponda şimdi kazanirsa bişey yazmadida paylaşan arkadaşimiz
Bısı verıcek dıye takıp edıyosan etme dostum hersey paramıDağıtım olacak mı bu kuponda şimdi kazanirsa bişey yazmadida paylaşan arkadaşimiz
Cifte kombo yapmssn valla kalp krizi sebebi 😑 takipteyim qetirexez😍Yok bastığım baskette tek sayıdan gitti iyice sovdum hah şimdi bu ibnlere kaldım
Gelirse kişi başı 10bin takip edersen sen kârlı çıkarsın bu devirde 10 bin az değilDağıtım olacak mı bu kuponda şimdi kazanirsa bişey yazmadida paylaşan arkadaşimiz
10 bin mi yuh bilader naptınGelirse kişi başı 10bin takip edersen sen kârlı çıkarsın bu devirde 10 bin az değil
Şaka yapıyor şaka şaka 😂10 bin mi yuh bilader naptın
Son maç kalmış ama çok dagitirsin öyle masallahhGelirse kişi başı 10bin takip edersen sen kârlı çıkarsın bu devirde 10 bin az değil
Az mı 10 bin güzel para ya az diyorsan başka kupon takip et dostum10 bin mi yuh bilader naptın
Beynim durdu ne basmış öyle dedim bu oranlara yaniŞaka yapıyor şaka şaka 😂
Usta 6 7 kişi 70 bin yapar sana ne kalıcak ki ne kadar bastığında önemli yaniAz mı 10 bin güzel para ya az diyorsan başka kupon takip et dostum
Hani 20 idiGelirse kişi başı 10bin takip edersen sen kârlı çıkarsın bu devirde 10 bin az değil