- 14,327
- 7,821
- 113
Çekiliş oluyor 24 saatten fazla bekliyoruz,bonus oluyo 1 saatten fazla eklenmesini bekliyoruz,ne olucak böyle 😅Birazdan kotamiz doldu kepenkleri indirdik 🤪🤪
Çekiliş oluyor 24 saatten fazla bekliyoruz,bonus oluyo 1 saatten fazla eklenmesini bekliyoruz,ne olucak böyle 😅Birazdan kotamiz doldu kepenkleri indirdik 🤪🤪
5 gündür bekliyoz Sahtiyan reisiÇekiliş oluyor 24 saatten fazla bekliyoruz,bonus oluyo 1 saatten fazla eklenmesini bekliyoruz,ne olucak böyle 😅
He yaw onu artık saymıyorum bile ümidi kesmiştim 😅😅5 gündür bekliyoz Sahtiyan reisi
Koca forum sırada okadar olsun reis45 DAKİKA OLDU TIK YOK
Sende vardın orada demi🤣🤣🤣He yaw onu artık saymıyorum bile ümidi kesmiştim 😅😅
Bahtsız Bedevi gibiyiz awwHe yaw onu artık saymıyorum bile ümidi kesmiştim 😅😅
Vardım malesef 😅😅Sende vardın orada demi🤣🤣🤣
İlk defa bonus taleple bu kadar bekliyorumKoca forum sırada okadar olsun reis
Aww bunu nasıl gözden kaçırdık anlamadım bu site uzun zamandır piyasada 🤩İlk defa bonus taleple bu kadar bekliyorum
Aldık saniyoruzdur,o kadar yerde varız ki 😅😅😅Aww bunu nasıl gözden kaçırdık anlamadım bu site uzun zamandır piyasada 🤩
Ustaa yatirim sarti varmiSweet bonanza 50 spin, 1 hafta içinde 500 yatırım varsa 100 spin, Max çekim 250
YokUstaa yatirim sarti varmi
BekliyoruzDünki 116 Bin Kazanan Eleman Ne Oldu Kazananlara Parasını Ödedi mi
Sponsorlara fitre veremedik diye çildiriyoruz biran önce maddi destekte bulunsak🤣🤣Bekliyoruz
Valla kriz geçiriyorum şuan, herşey çok yavaş ilerliyor 😅Sponsorlara fitre veremedik diye çildiriyoruz biran önce maddi destekte bulunsak🤣🤣
194 | ******** | 123 TL DENEME BONUSU | Nisan 11, 2023 23:34 | - | Onaylandı |
---|