- 71,302
- 43,839
- 113
Umarım gelir ya çalışmıyorum etmiyorum cepten gidiyor hep 100-100 200-200, diye diye dağ oldu zarar. Benim için büyük paralar abi biz küçük adamız bizim için 100-200 büyük yani
Evet zaten ona güvenerek oynadım kral geçen seneden kinliyim golden a 3 sayıdan 1700 tlmi yedilerSon maçta iyiydi golden
Evet kral şöyle kuponGolden ms fark yemez dımı
Tamam dost uyumazsam ızlerım macı rastgelsınEvet kral şöyle kupon
Tamam kral yarın görüşmek üzere eyvallahTamam dost uyumazsam ızlerım macı rastgelsın
Beklıyoruz dost bizi unutuyonEvet zaten ona güvenerek oynadım kral geçen seneden kinliyim golden a 3 sayıdan 1700 tlmi yediler
Abi unutmuyorum bu söylediğim kişilere ne ne çekiliş çıktı günlerdir ne bir şey. Parası olanlar da görüp demiyorlar onlara alın kardeşim diye ben de kendime böyle bir misyon üstlendim.bakalimBeklıyoruz dost bizi unutuyon
Bizede cıkmıyor cekılıs dost kalsın atmana gerek yok banaAbi unutmuyorum bu söylediğim kişilere ne ne çekiliş çıktı günlerdir ne bir şey. Parası olanlar da görüp demiyorlar onlara alın kardeşim diye ben de kendime böyle bir misyon üstlendim.bakalim
Sana luvi 100 verdi abi onlara vermedilerBizede cıkmıyor cekılıs dost kalsın atmana gerek yok bana
Tamam dostum sıkıntı yok onlara at senSana luvi 100 verdi abi onlara vermediler
Luviden aldık Sankı biz oynadıkta cektık aw pehhhSana luvi 100 verdi abi onlara vermediler
Çekiliş lerin hepsi karavana kumarlar ters gidiyor çekilişte bile terso ya bağladıkMerhaba Arkadaşlar , Hep beraber 5.yılımızı geride bırakıyoruz.Forumumuzun kuruluş amacı siz üyelerimizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir aile ortamı kurmaktır. Elimizden gelebildiğince 5 yıl içerisinde üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık böyle de olmaya devam edecektir. NİCE SENELERE HEP BERABER...
Not: Gün içinde tüm üyelerimizin kazanç sağlayabileceği etkinliklerimiz olacaktır.
Cekiciyiz ama çekemiyorum dostLuviden aldık Sankı biz oynadıkta cektık aw pehhh
Daha uzun yıllara insallahMerhaba Arkadaşlar , Hep beraber 5.yılımızı geride bırakıyoruz.Forumumuzun kuruluş amacı siz üyelerimizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir aile ortamı kurmaktır. Elimizden gelebildiğince 5 yıl içerisinde üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık böyle de olmaya devam edecektir. NİCE SENELERE HEP BERABER...
Not: Gün içinde tüm üyelerimizin kazanç sağlayabileceği etkinliklerimiz olacaktır.