- 25,439
- 23,311
- 113
Hedef 10 etkinlik hadi yawrum 250 papara babaya gel yawrucumHatay künefesi çıkmış sana.
Hedef 10 etkinlik hadi yawrum 250 papara babaya gel yawrucumHatay künefesi çıkmış sana.
Ruyabet ne zaman aciklanir abimmerhabalar dost
Böyle bir kural mevcuttu konuda
son işlemin bonusmuydu
Kurallar:
● Etkinlik freespinlerinden elde edilen kazanç yalnızca slot lobisinde bulunan oyunlarda kullanılabilir.
● Minimum ve maksimum 250 TL olarak para çekim işlemi yapılabilir.
● Son işlemi etkinlik olan oyuncu; 100 TL para yatırım işlemi yaparak 250 TL para çekim işlemi yapabilir. ( kalan bakiyesi silinecektir. )
● Alan dışı katılımlarda bakiye düzenlemesi yapılacaktır.
● Oyuncunun son 2 işlemi etkinlik ise 3. etkinlik ödülü ile para çekim işlemi yapılamaz.
Paragmatic Play YENİ OYUNU Big Bass Christmas Bash 'da 250 kişiye 50 spin verelim
Salla bir 500 Lük yiyelim mahocum 🥴Hatay künefesi çıkmış sana.
Çekiliş sitesine büyü yapmaya çalışıyorum sen 500 diyorsunSalla bir 500 Lük yiyelim mahocum 🥴
Sukes dayın taktik versin biraz sana Leoparlı donundan bal damlıyorÇekiliş sitesine büyü yapmaya çalışıyorum sen 500 diyorsun
Boşuna heveslenme dost ilk sırada ben varımHedef 10 etkinlik hadi yawrum 250 papara babaya gel yawrucum
Bende bendeBoşuna heveslenme dost ilk sırada ben varım
Eklenmiştir dostum@Shellac betzula kazandim eklenmedi hakkin yok diyor canli kafa buluyor 1260474792
Senin eski nick bayforvet deilmiydi?Lan ben mi ben hayatımda bi haftada iki çekiliş kazanamadım yanlışjn, var jfjdjaja
NooSenin eski nick bayforvet deilmiydi?
arada bi beyinlerini gidip gelio onlarınİşleminizi kontrol ediyorum, hattan ayrılmamanızı rica edeceğim.
Eklenen deneme bonusu ile çevirim sağlamaktasınız Özcan Bey
Şaka gibi deneme bonusu diye tutturdu bu @Shellac
O zaman pardon bro