- 3,753
- 1,350
- 113
Forum kulkanici adin benim favori kitap karakterimJanveljan37
Müsaitim rolling yapalım reis
Çok hoş olmuş
Forum kulkanici adin benim favori kitap karakterimJanveljan37
Müsaitim rolling yapalım reis
Köfteyle bu aralar çok denk geliyoruz blackjack masalarında enişte bol şans herkeseBu koftede para var galiba enişte çok gulen adamda para çoktur
Doğrudur yarım ekmek ayransiz köfte 200 TL enişte parayı koyuyor köfteKöfteyle bu aralar çok denk geliyoruz blackjack masalarında enişte bol şans herkese
Köfte tek kalemde 250 lik satıyo enişte baştan 50 50 denedi baktı işler açık 250 ye çekti hemen köfte bilir işiniDoğrudur yarım ekmek ayransiz köfte 200 TL enişte parayı koyuyor köfte
Deliye her gün bayram ax 🤐Bu koftede para var galiba enişte çok gulen adamda para çoktur
Shellac listeyi hazırlayacaktır da ki shellac kim ola ki dost tanıdık geliyorGünün Rollingcisi @Novasky 'dir
Sponsorlarımızdan birine yatırım sağlayıp şansını deneyecektir
İyi Şanslar..
Kasa sı 100 olup 1000 TL 'ye ulaşmaya çalışacaktır 1000 TL 'ye ulaştığı zaman,
500 TL Rolling sahibi hak edişidir.
Diğer 500 TL ise 5 kişiye 100 TL konuda aktif ve takip edenlerden bir liste oluşturulup çekiliş yapılacaktır. ( Shellac Listeyi Hazırlayacaktır )
Etkinliğimiz amacı tamamen eğlence, kazanç, muhabbet ve bazı dostlara şans parasıdır.
Yatiorum sali karar verckler saliya kadar burdayimAha sukeste de geldi Kadro tamam Tövbe başarılı olmaz bu rool
Etkinlikten men o gülüm Suriye ip si yararlanamıyor maalesefAha sukeste de geldi Kadro tamam Tövbe başarılı olmaz bu rool
İyi knk senin iyi olman bizim iyi olmamız demek Allah sağlık versin gerisi önemli değilYatiorum sali karar verckler saliya kadar burdayim
Leopari birakmicaktinEtkinlikten men o gülüm Suriye ip si yararlanamıyor maalesef
Leoparı bıraktık başımıza gelmeyen kalmadı dayı tövbesi yok mu bu işinLeopari birakmicaktin
Troid belasi ile ugrasiorum o engel duzelmeden yapmio adam ins carsamba yaparda kurtulurumİyi knk senin iyi olman bizim iyi olmamız demek Allah sağlık versin gerisi önemli değil