- 86,937
- 47,270
- 113
Oruclumuydun?Bahahahsjwkjsjaj Allah seni ne etmeye ne güldüm sabah sabah yatağı yedim
Oruclumuydun?Bahahahsjwkjsjaj Allah seni ne etmeye ne güldüm sabah sabah yatağı yedim
HayıırOruclumuydun?
Öz rihannamUzattım öp yiğidim
Önce bi türkçe dersine gönderilsin xddmitri mod yapılsın
Kısırda olsunmu çayla iyi gider 😄Bence altın günü gibi birşey olsun herkes 10 TL atsın haftada 7kisi alsın toplanan parayı
Profilinle uyumlu yorum dostBence altın günü gibi birşey olsun herkes 10 TL atsın haftada 7kisi alsın toplanan parayı
Bekleyip göreceğizBenim merak ettigim su taleplerden sonra degisen bisey olup olmiyacagi
@Başkan konu netice kazaninca neticeyi yazarmisin kardes.degisen sunlar oldu gibi.hic bisey deismek zorunda deil tabiki ama deisen bisey olckmi merak ettim.
Foruma kirkyilin basi gelion onu da saçmalayıp gidion brom : )))Baskan zaten cogu kişi yeterli seyler soylemis yazmis ama, benim kafama takilan sadelik.
Aktif uye, ayricalikli uye, tc onayli, yeni uye. Bi kullanici adinin yaninda bir suru ibare var. Bu tamamiyle standart yani. Daha sade daha guzel olabilir. Yani orda aktif yazmasi yeni yazmasi ayricalikli yazmasi felan cok gereksiz.
Bunlar kucuk sembollerle de ifade edilebilir aslinda. Sahsi fikrim.
Bunaliyorum alim ya tadim yok hic.Foruma kirkyilin basi gelion onu da saçmalayıp gidion brom : )))
Sana gelmiş yine biseler hayır olsun : )Bunaliyorum alim ya tadim yok hic.
Yav cekilismis oymus buymus onlarla alakali bi sıkıntım yok. Kullanici adlari sade olur guzel bi goruntu cikar ortaya 🙂😁
Senin dert bayagi buyukmu bro 😁😁 la ne isin var onunla yaw ne yaziyorsayazsin orda ne yazdigi bize zararda vermez faydada,baska seyler talep et yada sun 😁Bunaliyorum alim ya tadim yok hic.
Yav cekilismis oymus buymus onlarla alakali bi sıkıntım yok. Kullanici adlari sade olur guzel bi goruntu cikar ortaya 🙂😁
Değişen şeyler tabii ki de olabilir. Bu konuyu açmanın amaçlarından biride bunları görebilmekti zamanla halledeceğiz hepsiniBenim merak ettigim su taleplerden sonra degisen bisey olup olmiyacagi
@Başkan konu netice kazaninca neticeyi yazarmisin kardes.degisen sunlar oldu gibi.hic bisey deismek zorunda deil tabiki ama deisen bisey olckmi merak ettim.