- 3,571
- 1,672
- 113
İnanılır gibi değil son pozisyonda zaman geçsin diye geri döndü. Neyse yarın tekrar 😔
Bir geldiniz sully le 2 niz maç gidiyordu az kalsın ayağınıza sağlık dostKuruttun maçı bereket tanrısı @Enişte
Çok acı gitti dost üzdü gecmıs olsunİnanılır gibi değil son pozisyonda zaman geçsin diye geri döndü. Neyse yarın tekrar 😔
Tşk ederim enişte 😔 sağlık olsun yarın tekrarÇok acı gitti dost üzdü gecmıs olsun
Sende azgot değilsin ama selam verince alıyon yalan yok dm yakıyosun iyi yada kötüBana demiyorsundur umarim puhahahq
E yani ama olmayinca bisey yapamiyoz demi sullycigimSende azgot değilsin ama selam verince alıyon yalan yok dm yakıyosun iyi yada kötü
Saglik olsun dostTşk ederim enişte 😔 sağlık olsun yarın tekrar
Ee ama bizde olmayınca kimseyesktr çekmiyoz dimi suatcımE yani ama olmayinca bisey yapamiyoz demi sullycigim
Kasımpaşa’ya gidicez dolmuş kalkıyor 12 de onu bekliyoruz dostŞimdi nereye @Enişte
Eyvallah dost. Yeni tur yeni şansSaglik olsun dost
neyse sullycigim konusuruz yine burayi isgal etmeyelimEe ama bizde olmayınca kimseyesktr çekmiyoz dimi suatcım
Keseme bereket
Bu iş ilk adım 90 da 2 gole vurarak başlanır dost bilmiyorsan maç verelim öğretelim
Bol şanslarKeseme bereket
Reis ben sizin kadar tecrübeli değilim 😂 iki baskette kasa toplayıp devam ediyorumBu iş ilk adım 90 da 2 gole vurarak başlanır dost bilmiyorsan maç verelim öğretelim