Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Forum Üye Etkinliği Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
@Başkan gelirse çekiliş gibi bu konuda da bi şartlama getirirseniz sevinirim Başkanım çoğu üyenin de bu fikre katılacağını düşünüyorum. Foruma sırf menfaat para için gelip parayı alıp gidiyorlar hiçbir katkıları yok. Kontrol ettim şuan aktif olan 3 üye etkinliğinde mesaj sayısı 100ü geçmeyen birsürü kişi var hatta mesajları da etkinlikten etkinliğe bunlar alıştı ekmek teknesi gibi görmeye forumu.
Dikkate alırsanız sevinirim @Shellac @Daimon @Başkan

Taladro123

Karanlıkta Yaşayan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,434
3,989
113
@Başkan gelirse çekiliş gibi bu konuda da bi şartlama getirirseniz sevinirim Başkanım çoğu üyenin de bu fikre katılacağını düşünüyorum. Foruma sırf menfaat para için gelip parayı alıp gidiyorlar hiçbir katkıları yok. Kontrol ettim şuan aktif olan 3 üye etkinliğinde mesaj sayısı 100ü geçmeyen birsürü kişi var hatta mesajları da etkinlikten etkinliğe bunlar alıştı ekmek teknesi gibi görmeye forumu.
Bu konuda sonuna kadar haklisin destekliyorum

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,879
20,798
113
Valla bu konuyu zamanında çok dile getirdik ama adamlarda diyor ki siz zaten çantada keklik siniz bari etkinlikler yeni üye kazanirsin foruma haklı olarak onlarda bu işi babasının hayrına yapmıyor başkanın ekmek teknesi :)

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Valla bu konuyu zamanında çok dile getirdik ama adamlarda diyor ki siz zaten çantada keklik siniz bari etkinlikler yeni üye kazanirsin foruma haklı olarak onlarda bu işi babasının hayrına yapmıyor başkanın ekmek teknesi :)
Ama öyle bakarsak forumu en aktif tutanlar da eski üyeler

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,401
799
113
Bence getirmezler. Hepsi biliyor neyin ne olduğunu forumun ne kadar çok üye olsun isterler. 2018 senesinden beri başkan getirse getirirdi. 6 sene olmuş daha aynı kalır bence. Benim şahsi görüşüm tabi.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,022
1,594
113
bende bi teklif sunuyorum. şayet birisi para dağıtıyorsa önce çekilişe girmeden şu dost nickli arkadaşa kesin göndersin. sonra çekiliş olsun. ki zaten ilk alan o oluyor. bi şekilde orada bitiyor. sempatik hareketlerle ilk alıcı o oluyor. bu hareketleri yapmasına gerek kalmadan her para dağıtran önce bu arkadaşı bir numaraya yazsın. böyle bir sorun olmaz. zaten kimse sorun etmiyor. hep alan kişinin sorun etmesi çok garip. bunca site neden deneme bonusu veriyor. madem vermesin kimse gelmesin. eski ve köklü üyeler bana yeter diyor mu. tekrar diyorum para dağıtan kişiler çekilişe girmeden buna ilk sırayı versin ( ki zaten hep alıyor kanımca. ama niye böyle ağlama vari şeyler yazıyor anlamadım) çokluk iyidir.

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
bende bi teklif sunuyorum. şayet birisi para dağıtıyorsa önce çekilişe girmeden şu dost nickli arkadaşa kesin göndersin. sonra çekiliş olsun. ki zaten ilk alan o oluyor. bi şekilde orada bitiyor. sempatik hareketlerle ilk alıcı o oluyor. bu hareketleri yapmasına gerek kalmadan her para dağıtran önce bu arkadaşı bir numaraya yazsın. böyle bir sorun olmaz. zaten kimse sorun etmiyor. hep alan kişinin sorun etmesi çok garip. bunca site neden deneme bonusu veriyor. madem vermesin kimse gelmesin. eski ve köklü üyeler bana yeter diyor mu. tekrar diyorum para dağıtan kişiler çekilişe girmeden buna ilk sırayı versin ( ki zaten hep alıyor kanımca. ama niye böyle ağlama vari şeyler yazıyor anlamadım) çokluk iyidir.
Şu kişiye para gönderilsin ilk sırada olsun demek saçma özelden halledebilir o işi çekiliş yapan kişi

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Canım benim ödül almama gerek yok istiyorsan üye etkinliklerinden çıkan parayı da sana gönderebilirim benim durumum yerinde :) iğneleyici konuşmayalım

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
100 mesajı olan etkinliğe katılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...